Κρόος: «Δεν ξέρω ποιος από τους Ρονάλντο ή Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

Κρόος: «Δεν ξέρω ποιος από τους Ρονάλντο ή Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έπλεξε το εγκώμιο του άλλοτε συμπαίκτη του στη «Βασίλισσα», Κριστιάνο Ρονάλντο, δηλώνοντας ωστόσο, πως δεν μπορεί να διακρίνει αν είναι καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου από τον Λιονέλ Μέσι.

Κριστιάνο Ρονάλντο η Μέσι. Μέσι η Κριστιάνο Ρονάλντο ένα δίλημμα το οποίο συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα κλήθηκε να πάρει και ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος έπλεξε το εγκώμιο των δύο σταρ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν τονίζοντας ωστόσο στη γερμανική Kicker πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος από τους δύο είναι ο καλύτερος.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί ποδοσφαιριστές που σε κάθε γενιά έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα. Έρχεται στο μυαλό ο Κλάρενς Ζέεντορφ, ο οποίος κατέκτησε το Champions League με τρεις διαφορετικές ομάδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μέσι. Αλλά δεν μπορώ να διακρίνω ποιος είναι ο καλύτερος. Γιατί είναι δύσκολο να συγκρίνει κανείς ποιος κάνει τι στο γήπεδο και πώς έχει αλλάξει το παιχνίδι μέσα στις δεκαετίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κρόος.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ