Ρεάλ Μαδρίτης : Κουνάει μαντήλι ο Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης : Κουνάει μαντήλι ο Μπέιλ

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της τρέχουσας σεζόν έχει πάρει ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως αναφέρει η «As».

Τον επόμενο σταθμός της καριέρας του φαίνεται πως θα ξεκινήσει να ψάχνει σύντομα ο Γκάρεθ Μπέιλ με τον Ουαλό επιθετικό να αποχωρεί από τις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι, όπως αναφέρει η «As».

Ο έμπειρος στράικερ τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από διάφορα προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο χρόνος συμμετοχής του στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν να είναι από λίγος ως ελάχιστος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Μπέιλ από τον περασμένο Φεβρουάριο φέρεται να έχει αποκαλύψει σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος πως στο τέλος της σεζόν θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να αποχωρήσει από τις τάξεις της Βασίλισσας και να βρει νέα ομάδα.

Ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την αγορά του με τους Κόκκινους Διάβολους να μην αποκλείεται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά του με τον Ουαλό να είναι θετικός για κάτι τέτοιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ