Κούμαν: «Απελευθερώθηκα όταν έφυγα, η Μπαρτσελόνα ζει από το παρελθόν»

Κούμαν: «Απελευθερώθηκα όταν έφυγα, η Μπαρτσελόνα ζει από το παρελθόν»

Για την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Για τα όσα βίωσε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός τεχνικός μίλησε για την αποχώρησή του από την Βαρκελώνη, δείχνοντας ανακουφισμένος. Παράλληλα, υπογράμμισε πως οι «Μπλαουγκράνα» ζουν στο παρελθόν και στο τίκι-τάκα.

«Όταν έφυγα αισθάνθηκα απελευθέρωση. Ήταν δύσκολες στιγμές για το κλαμπ, με τον Λαπόρτα να έχει αμφιβολίες για εμένα. Εάν δεν κερδίζεις έχεις πρόβλημα. Δεν μετανιώνω για τίποτα», ανέφερε ενώ συμπλήρωσε για τον πρόεδρο των Καταλανών: «Ως πρόεδρος μπορείς να έχεις τις αμφιβολίες σου. Αλλά όταν τις λες δημόσια, όλοι αμφιβάλουν. Αυτό ήταν μεγάλο του λάθος».

Στη συνέχεια σχολίασε τον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα: «Ως Ολλανδός είμαι υπέρμαχος του ποδοσφαίρου κυριαρχίας. Σχηματισμός με πέντε αμυντικούς, δεν είναι ένα αμυντικό σύστημα. Για τρεις ή τέσσερις μήνες με αυτό το σύστημα παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο πέρσι. Η Μπαρτσελόνα ζει από το παρελθόν, από το τίκι-τάκα, από το 4-3-3. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, είναι πιο γρήγορο, πιο δυνατό».

Για την αποχώρηση του Μέσι από την Μπαρτσελόνα: «Πήγα στο σπίτι, τον κατάλαβα, μου είπε κάποια προσωπικά πράγματα. Ήθελα να συνεχίσει. Είναι δύσκολο να τον βλέπω με άλλη φανέλα. Ήταν πλήγμα για εμένα που έφυγε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ