Ντάνι Άλβες: «Αχ και να με πάρει κάποια ομάδα, θα παίζω μέχρι τα 50» (vid)

Ντάνι Άλβες: «Αχ και να με πάρει κάποια ομάδα, θα παίζω μέχρι τα 50» (vid)

Με μια ανάρτηση του στο instagram ο Βραζιλιάνος πολύπειρος μπακ δήλωσε «ανοιχτός» να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι τα... 50 του.

Η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό στον Ντάνι Άλβες στις 15 Ιουνίου πως δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον πολύπειρο μπακ από την 1η Ιουλίου να μένει ελεύθερος στην αγορά.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ μπορεί να είναι στα 39 του χρόνια, ωστόσο ακόμη «διψάει» για ποδόσφαιρο με το όνειρο της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο να παραμένει «ζωντανό».

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα ο Άλβες: «Ελπίζω να μην σας λείψει η τρέλα μου» (vid)

Ο αρχηγός της «Σελεσάο» με χιουμοριστική ανάρτηση του στο Instagram δήλωσε πρόθυμος να βρει ομάδα και να παίζει μέχρι τα 50 του.

Η ανάρτηση του Ντάνι Άλβες:

«Τελευταία μέρα συμβολαίου και όπως γνωρίζεις ήδη, δεν υπογράφεται νέα σύμβαση μέχρι να τελειώσει η προηγούμενη. Αρπάζω την ευκαιρία για να «πουλήσω το ψαράκι μου», μίας και είμαι πολύ μεγάλος και απαξιωμένος στην αγορά. Στις εικόνες βλέπετε έναν ηλικιωμένο άντρα να κάνει κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο και πάντα με το κεφάλι ψηλά.

Πέρα από τα αστεία, πραγματικά σήμερα είμαι ελεύθερος στην αγορά. Ονομάζομαι Ντάνι Άλβες, είμαι Βραζιλιάνος, γνωστός ως Good Crazy, είμαι 39 ετών και έχω γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο με 43 τρόπαια. Αχ και να με πάρει κάποιος. Θα παίζω μέχρι τα 50».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ