Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Μάλαγα 3-2

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια – Μάλαγα 3-2

Η Λα Κορούνια δυσκολεύτηκε πολύ από την ήδη υποβιβασμένη Μάλαγα και χρειάστηκε δύο γκολ του Αντριάν για να νικήσει (3-2) και να παραμείνει με ελπίδες στη μάχη της σωτηρίας, στο πρώτο ματς της 31ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Κορούνια υποδέχτηκε στο Ριαθόρ την ήδη υποβιβασμένη Μάλαγα και οποιδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, θα σήμανε ένα ακόμα βήμα προς τον… γκρεμό της Segunda Division. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα αν και παντελώς αδιάφοροι, φάνηκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους, γεγονός που μας έδωσε ένα ματς με 5 γκολ και αρκετές συγκινήσεις.

Ο Πέρες στο 6′ άνοιξε το σκορ με πέναλτι για να έρθει ο Ρολάν για τη Μάλαγα να κάνει το 1-1, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος η Ντέπορ βρήκε γκολ στο 70′ (2-1), αλλά και πάλι η Μάλαγα είχε απάντηση με τον Ρολάν και πάλι να ισοφαρίζει μέσα σε τρία λεπτά σε 2-2 (73′).

Τα λεπτά περνούσαν και όλα έδειχναν… δράμα στο Ριαθόρ. Αλλά ο έμπειρος Αντριάν βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και πέτυχε ένα γκολ χρυσάφι για τους γηπεδούχους στο 85′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Με τη νίκη αυτή η Λα Κορούνια μείωσε στο -5 (23) την απόσταση από τη σωτηρία και την Λεβάντε (28), με την τελευταία ωστόσο να έχει ματς λιγότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ