Μπαρτσελόνα reloading: Τα δύο πρώτα «μπαμ» και οι επόμενοι στόχοι

Μπαρτσελόνα reloading: Τα δύο πρώτα «μπαμ» και οι επόμενοι στόχοι

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε δύο ποδοσφαιριστές μέσα σε λίγες ώρες και ο Ζουάν Λαπόρτα υπόσχεται περισσότερα... Ο «κλεισμένος» Ραφίνια, το «φλερτ» με τον Κουντέ και το... όνειρο Λεβαντόφσκι.

Το δεύτερο μεταγραφικό της «χτύπημα» μέσα σε λίγες ώρες, ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα.

Μετά την απόκτηση του Φρανκ Κεσί, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Αντρέας Κρίστενσεν ως ελεύθερο. Ο Δανός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας συμβόλαιο με διάρκεια έως και το καλοκαίρι του 2026, με τη ρήτρα του να φτάνει στα 500 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα»: Επίσημο το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Κριστιάνο – Καταιγιστικές εξελίξεις

Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της Μπαρτσελόνα γενικότερα μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο Ζουάν Λαπόρτα δεν θα σταματήσει με τις δύο συγκεκριμένες κινήσεις.

Ο Ισπανός είναι γνωστό πως θα προσπαθήσει να κάνει όλα τα χατίρια του Τσάβι σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Και μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται και πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραφίνια από τη Λιντς.

Σύμφωνα με τα Μέσα από την Ισπανία, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κάνει το… κόλπο γκρόσο και να φέρει «τούμπα» την υπόθεση, έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο.

Ο Ραφίνια είχε ξεκαθαρίσει στον Ντέκο που είναι ο ατζέντης του ότι προτεραιότητα του ήταν η Μπαρτσελόνα και έτσι ο Πορτογάλος περίμενε τον Λαπόρτα και δεν προχώρησε τις συζητήσεις με την Τσέλσι.

Αυτή τη στιγμή οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να κλείσουν μερικές λεπτομέρειες, ώστε να ολοκληρώσουν και τυπικά το deal, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ζεράρ Ρομέρο, γνωστός για τα θέματα της Μπαρτσελόνα.

Την ίδια ώρα, μεγάλος στόχος για την άμυνα εξακολουθεί να είναι ο Ζιλ Κουντέ. Η υπόθεση του Γάλλου στόπερ ωστόσο μοιάζει αρκετά δυσκολότερη. Διότι η Σεβίλλη δεν «πέφτει» κάτω από τα σχεδόν 80 εκατομμύρια της ρήτρας.

Ο Λαπόρτα θέλει να κάνει το «δώρο» στον Τσάβι, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να προσφέρει ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν κεντρικό αμυντικό τη δεδομένη στιγμή.

Οι Καταλανοί ωστόσο αναφέρουν πως η επιθυμία του παίκτη να μετακομίσει στη Βαρκελώνη μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, εφόσον ο Γάλλος πιέσει την κατάσταση και βάλει δύσκολα στη Σεβίλλη.

Όπως και να έχει, το θέμα δεν μοιάζει να έχει προχωρήσει, σε αντίθεση με αυτό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος παραμένει το μεγάλο όνειρο του κλαμπ. Ο Πολωνός killer είναι ο νο1 στόχος τόσο του Τσάβι, όσο και του Λαπόρτα.

Ο ίδιος ο «Λέβα» έχει μιλήσει δημοσίως για την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγερν. Οι Βαυαροί ωστόσο αποδεικνύουν μέχρι στιγμής ότι δεν πουλάνε τόσο εύκολα, από τη στιγμή που δεν το έχουν και ανάγκη.

Ήδη έχουν απορριφθεί δύο προτάσεις της Μπαρτσελόνα. Η μία στα 35+ εκατομμύρια και η άλλη στα 40+ (όπου + = μπόνους)… Η ομάδα της Βαρκελώνης ωστόσο φέρεται να ετοιμάζει νέα πρόταση, ύψους 45+ εκατομμυρίων. Το θέμα είναι εάν η Μπάγερν θα αλλάξει στάση και θα ρίξει τις απαιτήσεις της…

Όπως και να έχει, το ρευστό που βάζει στα ταμεία της η Μπαρτσελόνα από τις πωλήσεις των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων, της δίνει έναν διαφορετικό αέρα σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι, με τη νέα σεζόν να αναμένεται εντελώς διαφορετική για τους «μπλαουγκράνα»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ