Μουνιαΐν: «Έβαλα περούκα και γυαλιά για να πάω στο »Μπερναμπέου» και να δω τη Ρίβερ με την Μπόκα»! (Vid)

Μουνιαΐν: «Έβαλα περούκα και γυαλιά για να πάω στο »Μπερναμπέου» και να δω τη Ρίβερ με την Μπόκα»! (Vid)

Ο Ίκερ Μουνιαΐν, σε συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε πως είχε μεταμφιεστεί για να παρακολουθήσει τη Ρίβερ Πλέιτ, στο Μπερναμπέου

Ο Μουνιαΐν έχει συνδέσει το όνομα του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς έχει περάσει εκεί όλη του την καριέρα, από το 2009 ως σήμερα. Ωστόσο, ο 30χρονος έχει δηλώσει πως είναι οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ.

Η αγάπη του μάλιστα για τον Αργεντίνικο σύλλογο τον είχε οδηγήσει στο να κάνει κάτι τρελό, όπως ο ίδιος δήλωσε σε μια τηλεοπτική εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: «Καταιγιστικές» εξελίξεις με Λεβαντόφσκι – Οδεύει προς Μπαρτσελόνα! (pic)

Ο αρχηγός των Βάσκων λοιπόν, το 2018 είχε μεταμφιεστεί ώστε να ταξιδέψει στην Μαδρίτη χωρίς να τον καταλάβει κανείς και να παρακολουθήσει τον τελικό του  Κόπα Λιμπερταδόρες στο «Μπερναμπέου» ανάμεσα στη Ρίβερ και την Μπόκα Τζούνιορς.

Αυτό που προκάλεσε επίσης εντύπωση, είναι το γεγονός πως την επομένη του τελικού αγωνιζόταν η ομάδα του, η οποία βρισκόταν στις θέσεις υποβιβασμου, στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός στη Μαδρίτη. Ένα παιχνίδι του Κόπα Λιμπερταδόρες, σαν το Champions League, αλλά στη Νότια Αμερική», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ένας πολυαναμενόμενος τελικός, που έπρεπε να παιχτεί στην Αργεντινή, αλλά την ημέρα, που ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι, υπήρξαν καυγάδες μεταξύ των οπαδών. Είμαι μεγάλος οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ.

Οπότε είπα: «Σκατά, φέρνουν το παιχνίδι εδώ, πρέπει να πάω στη Μαδρίτη για να δω αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαι με την ομάδα μου και να φωνάζω»». «Ήμασταν στις θέσεις του υποβιβασμού, ήταν Δεκέμβριος. Ήταν φρικτό, είχαν απολύσει τον προπονητή.

Η χειρότερη κατάσταση που μπορείς να φανταστείς. Πήρα τηλέφωνο τον Omar, ένα έμπιστο άτομο, και του είπα να νοικιάσει ένα φορτηγό για να πάμε στη Μαδρίτη. Φτάσαμε και ήταν 50.000 άνθρωποι από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Δεν μπορούσα να πάω έτσι με ακάλυπτο το πρόσωπό μου, πήρα μια περούκα, γυαλιά, ένα σκουφάκι και ένα κασκόλ και βγήκαμε στον δρόμο. Πήγαμε με τους οπαδούς της Ρίβερ Πλέιτ και υπήρχε ένα σημείο ελέγχου ασφαλείας.

Έτσι, η Εθνική Αστυνομία περίμενε. Έφτασα με την περούκα μου, τα γυαλιά μου, ένας αστυνομικός με κοιτάζει και νομίζω ότι με αναγνώρισε. Κοιτάζει το πρόσωπό μου και μου λέει »πέρασε πέρα». Όταν είχα κάνει 50 μέτρα, γυρνάω και ο αστυνομικός με κοιτάζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ