Μπαρτσελόνα, η επόμενη μέρα: Ανανεωμένη και… τρομακτική (pics, vids)

Μπαρτσελόνα, η επόμενη μέρα: Ανανεωμένη και… τρομακτική (pics, vids)

Η Μπαρτσελόνα «έκλεισε» και τον Λεβαντόφσκι, έφτασε τις τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις και ο Τσάβι δείχνει να φτιάχνει μια dream team που θα βγάζει γούστα…

Το «μπαμ» του καλοκαιριού είναι γεγονός. Παρότι η Μπάγερν έχει δείξει το «σκληρό» της πρόσωπο τις τελευταίες εβδομάδες, η πίεση των «μπλαουγκράνα» και του Πολωνού έπιασαν εν τέλει τόπο και ο «Λέβα» έγινε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα το απόγευμα του Σαββάτου.

Μία μεταγραφή η οποία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης. Διότι η μετακίνηση του Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται για μια αλλαγή της… πλάκας.

Διαβάστε επίσης: Ο Αλμέιδα είδε περισσότερα από αυτά που περίμενε…

Ο κορυφαίος σέντερ φορ των τελευταίων χρόνων ζήτησε από την Μπάγερν να τον αφήσει να αποχωρήσει ώστε να γίνει μέλος της νέας Μπαρτσελόνα του Τσάβι, καθώς όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Πολωνός πιστεύει σε… ακραίο βαθμό στο πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Ο RL9  πηγαίνει στο «Καμπ Νόου», παίρνοντας μαζί του και τα 344 γκολ που σκόραρε με τη φανέλα της Μπάγερν στα οκτώ χρόνια παρουσίας του στο Μόναχο. Και μάλιστα πηγαίνει ώστε να τα προσθέσει σε μια ομάδα η οποία απέδειξε στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν ότι στέλνει πολύ εύκολα την μπάλα στο πλεκτό.

Ο 33χρονος για τον οποίο η Μπαρτσελόνα «έσκασε» 45+5 εκατομμύρια ευρώ έγινε η 4η μεταγραφική κίνηση της Μπαρτσελόνα μέσα στο «παζάρι» του καλοκαιριού.

Μόλις μια μέρα πριν την ανακοίνωση του «Λέβα», οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν τον Ραφίνια για τον οποίο έδωσαν σκληρή μάχη με την Τσέλσι, καταθέτοντας τελικά τα 65 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούσε εξ αρχής η Λιντς.

Πρόκειται για μια μεταγραφή από τα… παλιά, καθώς η Μπαρτσελόνα είχε από την εποχή του Νεϊμάρ να βιώσει  λίγη… σάμπα στο «Καμπ Νόου», με τους αριθμούς του Ραφίνια στη Λιντς και κυρίως τις εμφανίσεις του να αφήνουν μεγάλες υποσχέσεις.

Ο Λαπόρτα έβαλε το πλάνο του και κυρίως τον Αλεμάνι μπροστά και ο CEO της Μπαρτσελόνα δείχνει να διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρήματα που έβαλε ο σύλλογος στα ταμεία του από τις πωλήσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και του μειοψηφικού μεριδίου της Barca Licensing & Merchandising, την επιχειρηματική μονάδα λιανικής που διαθέτει το κλαμπ.

Ο Τσάβι έχει δει τη διοίκηση να τον ενισχύει σε κάθε γραμμή. Ο Κρίστενσεν που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι ανήκει πλέον στην Μπαρτσελόνα, πηγαίνοντας στη Βαρκελώνη για να δώσει μια επιπλέον δυναμική στα στόπερ. Ο Κεσί που αποχώρησε επίσης ως ελεύθερος από τη Μίλαν, υπέγραψε με την Μπαρτσελόνα, , δίνοντας στον Τσάβι μια σίγουρη λύση για τον άξονα. Ενώ η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Ντεμπελέ έγινε τελικά, καθώς ο Γάλλος ανανέωσε έως το 2024 και μάλιστα με μείωση 40%.

Κι όμως, η Μπαρτσελόνα δείχνει να κυνηγάει ήδη τον επόμενο της στόχο, έχοντας «κυκλώσει» τον Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης.

Για την απόκτηση του Γάλλου στόπερ θα χρειαστεί να δώσει μια ακόμη μάχη με την Τσέλσι, καθώς και οι «μπλε» του Λονδίνου έχουν στα «ραντάρ» τους τον ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης η οποία θέλει τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι έχει ενισχυθεί ήδη πάρα πολύ σημαντική και μοιάζει «γεμάτη» σε κάθε γραμμή, έχοντας ήδη «δέσει» για πολλά χρόνια ποδοσφαιριστές όπως οι Πέδρι, Φάτι και Αραούχο, με τον Γκάβι να βρίσκεται επίσης μια ανάσα από την ανανέωση του.

Φυσικά οι προσδοκίες για τον ίδιο τον Ισπανό αλλά και για το κλαμπ γενικότερα έχουν ήδη ανέβει κατακόρυφα. Οι φίλαθλοι των «μπλαουγκράνα» και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένουν μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει όλες τις κούπες που θα βρει μπροστά της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ