Ρεάλ Μαδρίτης : «Έβγαλα τον Κριστιάνο για να τον ξεκουράσω» είπε ο Ζιντάν

Ρεάλ Μαδρίτης : «Έβγαλα τον Κριστιάνο για να τον ξεκουράσω» είπε ο Ζιντάν

Το λόγο για τον οποίο δεν άφησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παίξει μέχρι το τέλος στο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο, αποκάλυψε με δηλώσεις του ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο. Ο Πορτογάλος φορ βρήκε δίχτυα και στο εντός έδρας ματς της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο και ήταν γι’ ακόμη μία φορά ένας από τους καλύτερους των Μερένχες.

Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον άφησε να παίξει ως το τέλος. Όπως ήταν λογικό και επόμενο ο τεχνικός της Βασίλισσας στη συνέντευξη Τύπου που έγινε, μετά το τέλος της αναμέτρησης ρωτήθηκε από αρκετούς δημοσιογράφους, γιατί πήρε μία τέτοια απόφαση.

Ο Γάλλος προπονητής επισήμανε πως έρχονται και άλλα δύσκολα για τη Ρεάλ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και θέλει να έχει τον 33χρονο σούπερ σταρ σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση. Κάτι που μπορεί να γίνει μόνο αν τον «προστατεύει», όπως έκανε και απέναντι στους Ροχιμπλάνκος.

«Ο Κριστιάνο είναι ο Κριστιάνο, είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής σε όλη του τη ζωή, σκοράρει 50 γκολ τη σεζόν και είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει άλλος που το κάνει. Αλλά και άλλοι μπορούν να σκοράρουν και πρέπει να σκεφτούμε τα θετικά. Θέλουμε να έχουμε τον Κριστιάνο μαζί. Ήταν απλά για να ξεκουραστεί. Έχουμε πολλά παιχνίδια. Αυτές τις μέρες χρειάζεται ξεκούραση. Αισθάνεται καλύτερα κάθε μέρα, μπορείτε να το δείτε», τα λόγια του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ