«Ξεφορτώνεται» Γκριεζμάν και πάει για Ρονάλντο η Ατλέτικο Μαδρίτης

«Ξεφορτώνεται» Γκριεζμάν και πάει για Ρονάλντο η Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι διατεθειμένη να κάνει πολύ χώρο για να το καταφέρει

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να απασχολεί με το μέλλον του, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουναίτεντ. Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει ένα νέο σίριαλ στο οποίο εμπλέκεται η μεγάλη του αντίπαλος όσο ήταν στην Ρεάλ, η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλιστα ο Πορτογάλος για να καταφέρει να πραγματοποιήσει την μετακίνηση του στους «ροχιμπλάνκος», είναι διατεθειμένος να «ρίξει» το κασέ του κατά 30%.

Τα σενάρια λοιπόν συνεχίζονται και το τελευταίο μέχρι στιγμής επεισόδιο της υπόθεσης δείχνει έξοδο Γκριεζμάν από την Ατλέτικο για χάρη του Ρονάλντο. Πιο συγκεκριμένα, οι «Times», αναφέρουν πως ο Γάλλος επιθετικός μπαίνει σε καθεστώς πώλησης, έτσι ώστε να βρεθεί χώρος στο ρόστερ αλλά και στα… συμβόλαια για τον κάτοχο των πέντε Champions league.

Διαβάστε επίσης: Ο Χουάνγκ έφυγε από την αποστολή της Νότιας Κορέας για να «τελειώσει» τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Υπενθυμίζεται, πως ο Γκριεζμάν βρίσκεται στην Ατλέτικο ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα με ένα συμβόλαιο που περιλαμβάνει ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς, ύψους 40.000.000 ευρώ.

Η πολυδιαφημισμένη πλέον υπόθεση φαίνεται πως έχει μπει σε ένα στάδιο «άγριων» διαπραγματεύσεων και κινήσεων με τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να την παρακολουθεί με αγωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ