Ο Χουάνγκ έφυγε από την αποστολή της Νότιας Κορέας για να «τελειώσει» τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό

Ο Χουάνγκ έφυγε από την αποστολή της Νότιας Κορέας για να «τελειώσει» τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό

O Χουάνγκ Ιν-Μπέομ αποχώρησε από την εθνική του ομάδα για να ρυθμίσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη (27/7, 22:00), όμως την ίδια ώρα φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν «δουλέψει» αρκετά την περίπτωση του Νοτιοκορεάτη μέσου και η επιβεβαίωση ήρθε από την εθνική ομάδα του Χουάνγκ, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει στο 9ο τουρνουά των χωρών της Ανατολικής Ασίας (στην πρεμιέρα επικράτησαν της Κίνας με 3-0, με βασικό τον Χουάνγκ).

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος μέσος έφυγε από την αποστολή της Νότιας Κορέας για να «τελειώσει» τη μεταγραφή του, όπως ανέφερε η ίδια η ομοσπονδία της χώρας του με ανακοίνωση. Οι Νοτιοκορεάτες δεν ανέφεραν πουθενά τον Ολυμπιακό, όμως υπογράμμισαν πως αποχωρεί για «μεταγραφικά θέματα», κάτι που δείχνει πως η μετακίνηση του στο λιμάνι είναι στην τελική ευθεία.

«Μετά από συζήτηση με το προπονητικό επιτελείο σχετικά με την προοπτική της μεταγραφής του στην Ευρώπη (δεν προσδιορίζεται η ομάδα), η παρουσία του Χουάνγκ Ιν Μπέομ στην αποστολή της εθνικής Νότιας Κορέας ακυρώθηκε. Θα επιστρέψει στη Σεούλ», η χαρακτηριστική ενημέρωση της κορεατικής ομοσπονδίας για τον Χουάνγκ, ο οποίος μόλις το περασμένο Σάββατο είχε ανακοινωθεί από την Seoul FC.

Ο διεθνής άσος είχε ανακοινωθεί πριν από μία εβδομάδα από την Σεούλ, εκμεταλλευόμενος το σχετικό παραθυράκι των FIFA/UEFA, το οποίο επιτρέπει σε παίκτες που αγωνίζεται σε ρωσικές και ουκρανικές ομάδες να αποχωρήσουν χωρίς επιπτώσεις για να αγωνιστούν σε άλλη ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ