Λαπόρτα για Μέσι: «Θα θέλαμε πολύ να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα για Μέσι: «Θα θέλαμε πολύ να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση Μέσι, τονίζοντας πως αποτελεί βαθιά του επιθυμία ο Αργεντινός σταρ να αποσυρθεί αγωνιζόμενος στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοάν Λαπόρτα, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα με τις δηλώσεις του. Αυτή τη φορά αναφέρθηκε ξανά στο… καυτό θέμα των ημερών σχετικά με την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι.

Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών προσπαθεί και ελπίζει πως θα καταφέρει να τον ξανακάνει κάτοικο Βαρκελώνης, εκφράζοντας μέσω νέων δηλώσεών του την επιθυμία ο Μέσι να αποσυρθεί παίζοντας στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Εκτός αγωνιστικής και ψυχολογικής ισορροπίας…

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η θητεία του Λέο δεν ολοκληρώθηκε όπως όλοι θέλαμε. Τελείωσε με συνθήκες που υπαγορεύονταν από οικονομικά ζητήματα. Από αυτή την άποψη έχουμε μια ηθική υποχρέωση απέναντί του. Θα θέλαμε πολύ να τελειώσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, για να χειροκροτηθεί από όλο το γήπεδο.

Αυτή είναι η φιλοδοξία μας, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο. Προσωπικά νιώθω συνυπεύθυνος για αυτή την κατάληξη. Όμως νομίζω πως ήταν ένα προσωρινό τέλος και η φιλοδοξία μας θα γίνει πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ