Ο Αντσελότι έσταξε μέλι για τους Κασεμίρο, Κρόος και Μόντριτς

Ο Αντσελότι έσταξε μέλι για τους Κασεμίρο, Κρόος και Μόντριτς

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Γιουβέντους με 2-0 στο τελευταίο πολύ δυνατό φιλικό του καλοκαιριού και ο Κάρλο Αντσελότι είχε κέφια στις δηλώσεις του.

Κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα απομένει για να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιβλήθηκαν σήμερα (31/7) της Γιουβέντους με 2-0 και ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με καλή διάθεση.

Διαβάστε επίσης: Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκάθαρο φαβορί για τον Ολυμπιακό – Καμία εξέλιξη με Μπίλιτς

Ο Ιταλός κόουτς παρέταξε στο φιλικό μια δυνατή ενδεκάδα, ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης κόντρα στους Γερμανούς, έχοντας στη μεσαία γραμμή τη περίφημη τριάδα: Κασεμίρο, Κρόος και Μόντριτς.

Οι τρεις τους έχουν κατακτήσει τα πάντα με τους Μαδριλένους και ο Αντσελότι εκμυστηρεύτηκε ότι τους έχει δώσει ένα παρατσούκλι: «Τους λέω το τρίγωνο των Βερμούδων γιατί εκεί χάνεται η μπάλα»!

Σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας του είπε: «Η preseason πήγε καλά, και τώρα πρέπει να αξιολογήσουμε τα πάντα. Είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε το Supercup».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ