Κάντιθ – Σοσιεδάδ 0-1: Μπήκαν με το δεξί οι «Βάσκοι» (vid)

Κάντιθ – Σοσιεδάδ 0-1: Μπήκαν με το δεξί οι «Βάσκοι» (vid)

Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν η Ρεάλ Σοσιεδάδ αφού επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Κάντιθ

Ξεκίνημα με το δεξί έκανε στην φετινή La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ αφού επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Κάντιθ με σκόρερ τον Ιάπωνα Τακεφούσα Κούμπο.

Η Κάντιθ μπήκε καλύτερα στο ματς αφού είχε κάποιες μικροευκαιρίες που δεν αξιοποίησε όπως αυτή του Αρσαμέντια στο 17′ που είδε το σουτ που επιχείρησε να περνάει λίγο άουτ.

Διαβάστε επίσης: «Ξύλο» μεταξύ Κόντε και Τούχελ! (vid)

Η Σοσιεδάδ χτύπησε όμως στο 24′ αφού με πάσα διαβήτη του Μικέλ Μερίνο, ο Τακεφούσα Κούμπο βγήκε τετ α τετ αφού ξέφυγε από τους αντίπαλους αμυντικούς και άνοιξε το σκορ για τους Βάσκους.

Ο Μικέλ Μερίνο ήταν ο πρωταγωνιστής και στο 62′ αφού το σουτ του πέρασε δίπλα από την εστία της Κάντιθ. Η  μόνη απειλή της Κάντιθ ήρθε στο 88′ με σουτ του Αλέχο που πέρασε εκτός εστίας.

ΚΑΔΙΘ: Λεντέσμα, Ερντάντεθ, Θαλδούα (88’ Ντιαρά), Φάλι, Εσπίνο, Αρθαμένδια (65’ Αλέχο), Τσουστ, Λοσάνο, Μάρι (65’ Αλαρκόν), Λούκας Πέρεθ (72’ Νεγρέδο), Περέα (46’ Μαμπίλ)

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ρίκο (82’ Μουνιόθ), Ελουστόνδο, Λε Νορμάν, Μπράις Μέντεθ, Μερίνο (78’ Μπαρενετσέα), Σίλβα (78’ Ιγιαραμένδι), Θουμπελδία, Θουμπιμένδι, Κούμπο (78’ Αλί Τσο), Ισάκ (85’ Καρικαμπούρου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ