Δανεικός στη Βαλένθια μετά την ανανέωση του από τη Μπαρτσελόνα ο Νίκο Γκονζάλεθ (Pic, vid)

Δανεικός στη Βαλένθια μετά την ανανέωση του από τη Μπαρτσελόνα ο Νίκο Γκονζάλεθ (Pic, vid)

Η Βαλένθια απέκτησε τον Νίκο Γκονζάλεθ ως δανεικό από τη Μπαρτσελόνα με την οποία ανανέωσε το συμβόλαιο του ως το 2026 και θα επιστρέψει στο τέλος της σεζόν

Ο Νίκο Γκονζάλεθ θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Βαλένθια τη νέα σεζόν καθώς μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπαρτσελόνα παραχωρήθηκε ως δανεικός στις «νυχτερίδες» για έναν χρόνο.

Οι άνθρωποι των «μπλαουγκράνα» γνωρίζουν πως έχουν στην κατοχή τους ένα μεγάλο ταλέντο και για τον λόγο αυτόν φρόντισαν να είναι καλυμμένοι ορίζοντας την ρήτρα αποδέσμευσης στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός και Ζουλιέν Φουρνιέ: Οι επαφές στην Ελλάδα, το deal, το σκάουτινγκ, ο… Σεπτέμβρης και ο γιος!

Οι Καταλονοί ωστόσο καταλαβαίνουν πως ο νεαρός χρειάζεται να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής για να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία κάτι το οποίο ενδεχομένως να μην είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί στη φετινή Μπαρτσελόνα του Τσάβι.

Ο 20χρονος μέσος μετά την επίσημη μετακίνηση του στη Βαλένθια δήλωσε πως έχει επικοινωνήσει με τον προπονητή της Βαλένθια, Τζενάρο Γκατούζο, προκειμένου να ενταχθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα στις υποχρεώσεις της ομάδας οι οποίες ξεκινάνε αύριο (14/8, 20:30), όπου η νέα του ομάδα αντιμετωπίζει τη Χιρόνα για τη πρώτη αγωνιστική της La Liga.

Ο Νίκο Γκονζάλεθ έχει αγωνιστεί με τη Μπαρτσελόνα 36 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει και δύο φορές γκολ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ