Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 0-0: Έσπασαν τα δοκάρια οι «Βάσκοι»

Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 0-0: Έσπασαν τα δοκάρια οι «Βάσκοι»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Μπιλμπάο, αλλά δεν το συνδύασε με νίκη καθώς οι «Βάσκοι» είχαν δύο δοκάρια κι έμειναν στο 0-0 με τη Μαγιόρκα.

Από απώλεια βαθμών συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπιλμπάο. Οι «Βάσκοι» ήταν ανώτεροι από τη Μαγιόρκα, είχαν δύο δοκάρια, αλλά έμειναν στον 0-0 στο «Σαν Μαμές» για την πρεμιέρα της La Liga.

Μόλις στο 10ο λεπτό η Μπιλμπάο είχε δοκάρι με τον Βέσγα, με τους Μπερενγκέρ και Μουνιαΐν να έχουν ακόμη δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιτούδης αλλάζει τα πάντα στην Εθνική – Οι παίκτες θα μένουν σπίτια τους

Στο 56′ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Γιούρι, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος αν και η Μπιλμπάο πίεσε για να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Γεράι, Γιούρι, Βιβιάν, Βέσγα, Σάνσετ (56’ Ραούλ Γκαρσία), Μπερενγκέρ (70’ Γκουρουσέτα), Μουνιαΐν (70’ Νίκο Ουίλιαμς), Ουίλιαμς (87’ Αρές), Βιγιαλίμπρε (58’ Θάραγα)

Μαγιόρκα: Ραΐκοβιτς, Κόστα, Μαφέο, Ραΐγιο, Γκρενιέ (83’ Μπαμπά), Βαλιέντ, Κοπέτε, Ντάνι Ροντρίγκεθ (64’ Αντόνιο Σάντσεθ), Μπατάλια, Λι Κανγκ Ιν (88’ Λάγο Ζούνιορ), Μουρίκι (88’ Πρατς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ