Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ 1-1: Νέα γκέλα…

Σεβίλλη – Βαγιαδολίδ 1-1: Νέα γκέλα…

Ούτε στη δεύτερη αγωνιστική της La Liga έκανε σεφτέ η Σεβίλλη που έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ. Μεγάλη νίκη για τη Βαγεκάνο στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ με 2-0.

Νέα απώλεια βαθμών για τη Σεβίλλη που έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» σε ένα παιχνίδι που… άναψε στο φινάλε.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 79′ με δυνατό σουτ του Ανουάρ στο 79′ αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας ισοφάρισε έξι λεπτά μετά με τον Ρέκικ ύστερα από λάθος στην άμυνα της Βαγιαδολίδ.

Διαβάστε επίσης: Το σκέφτεται για Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ινμπόμ Χουάνγκ

Στο 89′ μάλιστα υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τους πάγκους δύο ποδοσφαιριστές, ο Ακούνια για τη Σεβίλλη και ο Ελ Γιαμίκ από την Βαγιαδολίδ.

Σεβίλλη: Μπόνο, Νιανζού, Ρεκίκ, Μοντιέλ, Ακούνια (78’ Τέλες), Φερνάντο, Τόρες (78’ Ράκιτιτς), Ζορντάν (63’ Οκάμπος), Γκόμεθ (68’ Ίσκο), Λαμέλα, Μιρ (63’ Εν Νεσίρι).

Βαγιαδολίδ: Ασένχο, Σάντσεθ, Ελ Γιαμίκ (22’ Φερνάντεθ), Εσκουδέρο (46’ Ολάθα), Πέρεθ, Αγκουάντο, Μέσα (67’ Πλάνο), Πέρεθ, Σάντσεθ (67’ Λεόν), Ανουάρ, Γκουαρντιόλα (66’ Μοντσού).

Αφεντικό στην Καταλονία η Βαγεκάνο

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Βαγεκάνο πήρε ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην Καταλονία, μετά το 0-0 της πρεμιέρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αφού επικράτησε με 2-0 της Εσπανιόλ.

Το ματς σημαδεύτηκε από δύο γρήγορες αποβολές, μία για κάθε ομάδα (στο 16′ ο Λεζέν για τη Ράγιο και στο 30′ ο Γκόμεζ για τους γηπεδούχους). Τα γκολ πέτυχαν ο Ισι Παλαθόν στο 40′ και ο Σις στο 59′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ