Το σκέφτεται για Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ινμπόμ Χουάνγκ

Το σκέφτεται για Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ινμπόμ Χουάνγκ

Ο επιθετικός της Μπορντό αρχίζει να σκέφτεται την προοπτική του Ολυμπιακού, μίλησε με τον Ινμπόμ Χουάνγκ μετά το ματς στη Λευκωσία!

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού μόλις έχει τελειώσει. Οι Ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την πιο παραγωγική εμφάνισή τους, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων. Σε μια εμφάνιση από εκείνες που δείχνουν με το καλημέρα την ποιότητα και την αξία ενός ποδοσφαιριστή.

Για τον Νοτιοκορεάτη έχουν εξαντληθεί τα καλά λόγια. Εξάλλου όλοι διαπίστωσαν αμέσως πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι και πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό εντός αγωνιστικού χώρου. Αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, η βοήθεια που προσφέρει ο 25χρονος μέσος, δεν αποκλείεται να αφορά και σε ένα θέμα… μεταγραφικό. Ένα θέμα δύσκολο, που όμως οι Ερυθρόλευκοι δεν το έχουν παρατήσει. Και αυτό δεν είναι άλλο από τη μεταγραφή του Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Πρώτιστο μέλημα των Ερυθρόλευκων είναι η ενίσχυση στην επίθεση. Θέση στην οποία υπάρχουν ήδη σημαντικά ονόματα που απασχολούν. Και για τα οποία οι πρωταθλητές κάνουν εντατικές κινήσεις. Και όλα δείχνουν ότι στον Πειραιά έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, ώστε να μπορέσουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον… δεύτερο Χουάνγκ.

Οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι στο κόλπο για να πειστεί ο 29χρονος επιθετικός της Μπορντό έχει μπει για τα καλά και ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών, συμπατριώτης του, συμπαίκτης του στην εθνική Νοτίου Κορέας, αλλά και έχων το ίδιο επίθετο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή της Μπορντό, με σκοπό να του εξηγήσει τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Για τις εγκαταστάσεις, για το γήπεδο, την πόλη, να του λύσει γενικώς όποιες απορίες έχει και να τον κάνει να άρει τον όποιο δισταγμό του.

Μάλιστα, υπάρχει και μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, που δείχνει τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι δύο Χουάνγκ. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού οι δύο Νοτιοκορεάτες είχαν επικοινωνία. Το περιεχόμενο της συζήτησης μεταξύ τους δεν έγινε γνωστό. Ωστόσο αυτό που προκύπτει ως πληροφορία από τη Γαλλία είναι ότι ο σέντερ φορ της γαλλικής ομάδας, σκέφτεται πλέον το ενδεχόμενο να παίξει στον Ολυμπιακό, ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο.

Εάν αυτό επιβεβαιωθεί και ο ίδιος πει το «ναι», τότε η μεταγραφή από την Μπορντό στην αγγλική ομάδα και η παραχώρησή του στους Ερυθρόλευκους είναι πιθανό να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Καθώς σε οικονομικό επίπεδο οι ομάδες τα έχουν βρει μεταξύ τους. Και αυτό που απομένει είναι να αποφασίσει ο Κορεάτης επιθετικός. Ο οποίος έχει απορρίψει σε πρώτη φάση το ενδιαφέρον της Μπρεστ και θέλει να φύγει από το γαλλικό πρωτάθλημα!

Πλέον, μένει να φανεί εάν ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα βάλει και δεύτερο γκολ μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή τη φορά εκτός γηπέδων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ