Μεγάλο πρόβλημα με Κουντέ στην Μπαρτσελόνα – Δεν δηλώθηκε ξανά (pic)

Μεγάλο πρόβλημα με Κουντέ στην Μπαρτσελόνα – Δεν δηλώθηκε ξανά (pic)

Ο Ζιλ Κουντέ δεν δηλώθηκε ούτε για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Μεγάλο φαίνεται πως είναι το πρόβλημα αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα.

Παρότι οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν την περασμένη εβδομάδα να δηλώσουν τους έξι από τους επτά ποδοσφαιριστές που χρειαζόταν ο Τσάβι, φαίνεται πως το θέμα του Ζιλ Κουντέ δεν έχει λυθεί.

Διαβάστε επίσης: Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είναι η… επιτομή του «σύγχρονου» φορ (pics, vids)

Διότι, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής και για το αποψινό ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», κάτι που σημαίνει πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπόρεσαν να δηλώσουν τον 23χρονο στην La Liga.

Αυτή τη στιγμή η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μειώσει το μισθολόγιο της, δουλεύοντας διάφορες αποχωρήσεις. Ντεπάι, Ομπαμεγιάνγκ και Ουμτιτί είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να αποχωρήσουν πολύ σύντομα, αν και για τον Γκαμπονέζο ο Τσάβι έχει δηλώσει ότι τον θέλει στην ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα έχει περιθώριο να δηλώσει τον Κουντέ έως τις 31 του μηνός, ειδάλλως ο Γάλλος δεν θα αγωνιστεί μέχρι τον Γενάρη, με μερικά Μέσα μάλιστα να αναφέρουν πως ο πρώην αμυντικό της Σεβίλλης θα έχει τη δυνατότητα να αποχωρήσει ως ελεύθερος εάν δεν δηλωθεί μέχρι την τελευταία ημέρα του Αυγούστου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ