Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μαγιόρκα για τον δανεισμό του Μπρεθγουέιτ

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μαγιόρκα για τον δανεισμό του Μπρεθγουέιτ

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Μαγιόρκα για την παραχώρηση ως δανεικού του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ σύμφωνα με το «Diario de Mallorca»

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε περίοδο ανασύνταξης κάτι το οποίο έχει αποδείξει με τις «βαρβάτες» μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει, ωστόσο δεν αρκούν οι προσθήκες καθώς χρειάζεται και η ανάλογη αποσυμφόρηση του ρόστερ και για οικονομικούς λόγους αλλά και για αγωνιστικούς.

Μια περίπτωση πιθανής αποχώρησης από τους «Μπλαουγκράνα» είναι αυτή του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, στον οποίο έχει ξεκαθαριστεί από τον Τσάβι ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είναι η… επιτομή του «σύγχρονου» φορ (pics, vids)

Παρόλα αυτά ο Δανός επιθετικός δεν δείχνει πρόθυμος να αποχωρήσει από τους καταλονούς κάτι το οποίο έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της ομάδας οι οποίοι προσπαθούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Σύμφωνα με το «Diario de Mallorca» η Μαγιόρκα εμφανίστηκε «σαν από μηχανής θεός» και εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μπρεθγουέιτ με τη μορφή δανεισμού όμως για να ολοκληρωθεί μια τέτοια κίνηση πρέπει να λυθούν κάποια προβλήματα.

Αρχικά ο Δανός για να σκεφτεί την περίπτωση της αποχώρησης του από τη Μπαρτσελόνα θέλει να του εγγυηθούν πως θα λάβει κανονικά τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί στο συμβόλαιο του για τα επόμενα δύο χρόνια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του.

Αυτά φτάνουν στο σύνολο τους τα οκτώ εκατομμύρια, τέσσερα τον χρόνο, ποσό το οποίο δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει η Μαγιόρκα και για τον λόγο αυτό οι συζητήσεις των δύο ομάδων περιλαμβάνουν την περίπτωση του δανεισμού με τους καταλονούς να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρους του μισθού του Μάρτιν Μπρεθγουέιτ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ