Kάντιθ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-4: Δευτεριάτικος περίπατος για τους Βάσκους

Kάντιθ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-4: Δευτεριάτικος περίπατος για τους Βάσκους

Εύκολο βράδυ είχε η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικρατώντας με 4-0 στην έδρα της Κάντιθ

Σε Δευτεριάτικο περίπατο μετέτρεψε η Αθλέτικ Μπιλμπάο το εκτός έδρας ματς με την Κάντιθ αφού επικράτησε με 4-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκουρουθέτα που πέτυχε δύο τέρματα.

Το ματς ξεκίνησε με την Αθλέτικ να μπαίνει με δύναμη στο ματς και να εξαργυρώνει την ανωτερότητά της στον αγωνιστικό χώρο στο 24′ με γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς, ο οποίος 10 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′ έχασε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κάντιθ Λεντέσμα, για να διπλασιάσει τα τέρματα των Βάσκων.

Διαβάστε επίσης: Στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια ο Ελίασον (Pics)

Στο δεύτερο ημίχρονο δουλειά έπιασε ο Γκουρουθέτα που ενώ μπήκε στο 54′ στο 56′ μετά από λάθος των παικτών της Κάντιθ με σούτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Ο Σανσέτ στο 65′ σκόραρε αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ, αυτό όμως δεν σταμάτησε η Μπιλμπάο και στο 78΄ο Μπερενγκέρ με σουτ σε κενή εστία μετά από έξοχο τακουνάκι του Νίκο Γουίλιαμς διαμόρφωσε το 3-0.

Τέλος το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 94′ ο Γκουρουθέτα και πάλι με διαγώνιο σουτ από το ύψος του πέναλτι και έγραψε το τελικό 4-0.

ΚΑΝΤΙΘ: Λεντέσμα, Εσπίνο (61’ Άλεξ), Φάλι (46’ Φέδε Σαν Εμετέριο), Θαλδούα, Λουίς Ερνάντεθ, Μπλάνκο (61’ Μαμπίλ, Αρθαμένδια, Χοσέ Μαρί (46’ Τσουστ), Αλέχο, Λοσάνο (68’ Λούκας Πέρεθ), Νεγρέδο

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Γεράι, Λέκουε (89’ Μορσίγιο), Βέσγα, Σανσέτ (89’ Ντάνι Γκαρσία), Μπερενγκέρ (89’ Παρέδες), Μουνιαΐν, Νίκο Ουίλιαμς (78’ Ραούλ Γκαρσία), Ινιάκι Ουίλιαμς (53’ Γκουρουθέτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ