Στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια ο Ελίασον (Pics)

Στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια ο Ελίασον (Pics)

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκλας Ελίασον από τη Νιμ, με τον Σουηδό άσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την Ένωση.

Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Νίκλας Ελίασον. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού άσου από τη Νιμ, με τον 26χρονο ακραίο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο για πέντε χρόνια και να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο 19.

Ο Ελίασον αποτελεί την έκτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ΑΕΚ μετά τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Γενς Γιόνσον, Ορμπελίν Πινέδα, Ντομαγκόι Βίντα και Αρόλντ Μουκουντί.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός συζητάει με τη Φούλαμ για τον Καβαλέιρο» (vid)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκλας Ελίασον από τη γαλλική Νιμ. Ο Σουηδός ακραίος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Νίκλας Ελίασον γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1995, στην πόλη Βάρμπεργκ της Σουηδίας. Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Φάλκενμπεργκ. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα τον Ιανουάριο του 2013 και μέσα στον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε 33 συμμετοχές, με ένα γκολ και 13 ασίστ.

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της ΑΙΚ, η οποία προχώρησε στην απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2014. Με την ομάδα της Στοκχόλμης αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια (2 γκολ, 7 ασίστ). Τον Ιούλιο του 2016 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Νόρκεπινγκ, η οποία έξι μήνες αργότερα προχώρησε στην αγορά των δικαιωμάτων του. Με τη φανέλα της πραγματοποίησε συνολικά σε 41 ματς (8 γκολ, 18 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2017 άφησε για πρώτη φορά τη Σουηδία, παίρνοντας μεταγραφή στην Μπρίστολ Σίτι, με την οποία τα επόμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 95 παιχνίδια (7 γκολ, 21 ασίστ). Τον Οκτώβριο του 2020 η Νιμ κατέβαλε περίπου 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Με τη γαλλική ομάδα μέτρησε 72 συμμετοχές, σκοράροντας 11 φορές και βγάζοντας 10 ασίστ.

Νίκλας, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ