Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Απόδραση από το «Μεστάγια» υπό το βλέμμα του Καβάνι

Βαλένθια – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Απόδραση από το «Μεστάγια» υπό το βλέμμα του Καβάνι

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του από τη Βαλένθια, ο Έντινσον Καβάνι είδε από τις κερκίδες του «Μεστάγια» την Ατλέτικο να φεύγει με σπουδαίο διπλό (0-1) χάρη σε γκολ του Γκριεζμάν.

Επιστροφή στις νίκες με σπουδαίο διπλό στο «Μεστάγια» για την Ατλέτικο! Χάρη σε ένα γκολ του Γκριεζμάν, η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε επικράτησε με 1-0 της Βαλένθια, υπό το βλέμμα του Έντινσον Καβάνι που παρακολουθούσε το ματς από τα επίσημα.

Στο πρώτο ημίχρονο πρωταγωνιστής του ματς ήταν το VAR. Στο 23′ π Μούσα σκόραρε με εκπληκτικό σουτ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε με χρήση βίντεο για φάουλ του Ντιακαμπί στον Φέλιξ ενώ στο 39′ ο Κορέια είδε κόκκινη κάρτα αρχικά για ένα φάουλ, η οποία με το VAR έγινε κίτρινη.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα ξαναθυμηθεί να νικάει

Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε τελικά στο 66′. Ο Γκριεζμάν, που τέσσερα λεπτά νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι, σκόραρε από ασίστ του Λεμάρ κι έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του που έφτασε τους έξι βαθμούς μετά από τρία ματς. Στους τρεις έμειναν οι «νυχτερίδες» που ποντάρουν πολλά στον Καβάνι ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια πριν το ματς.

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Λάτο (81′ Νογκερόλ), Ντιακαμπί, Κορνέρ, Κορέια (69′ Φουλκιέρ), Γκιγιαμόν (69′ Γκονζάλες), Μουσά, Λίνο, Σολέρ, Καστιγιέχο (74′ Μαρτίνες), Αντρέ (74′ Γκόμες)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Γιορέντε, Χιμένεθ, Βίτσελ, Μανταβά, Νίγκεθ (46′ Καράσκο), Ντε Πολ (64′ Λεμάρ), Κοντογμπιά (64′ Γκριεζμάν), Κόκε, Μοράτα (83΄Κορέα), Φέλιξ (83′ Κούνια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ