Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: «Μπλόκο για τους «ροχιμπλάνκος» στη χώρα των Βάσκων

Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: «Μπλόκο για τους «ροχιμπλάνκος» στη χώρα των Βάσκων

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς την νίκης από την έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τις δύο ομάδες να «κολλάνε» στο 1-1.

Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετρήθηκαν για την 4η αγωνιστική της La Liga, με τους «ροχιμπλάνκος» να μην μπορούν να πάρουν τη νίκη παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ και να μένουν εκτός τετράδας.

Οι Μαδριλένοι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν καλύτερο ξεκίνημα, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Ρεμίρο στο κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ιταλία-Ελλάδα: Γιατί το αποψινό μπορεί να γίνει το κλειδί του Eurobasket

Η Σοσιεδάδ απείλησε στο 15′ με σουτ του Ρεμίρο, αλλά ο Όμπλακ ήταν εκεί που έπρεπε και κράτησε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 29′ ο Μοράτρα σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς, το γκολ ωστόσο ακυρώθηκε έπειτα από έλεγχο του VAR, για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Σαντίκ να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσο, ενώ στο 77′ θα μπορούσαν να φέρουν τούμπα το ματς και πάλι με τον Σαντίκ, το γκολ του ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Γιαν Όμπλακ αποχώρησε τραυματίας, από τον αγωνιστικό χώρο.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Λε Νορμάν, Γοροσαμπέλ (82’ Σόλα), Μουνιόθ, Μπράις Μέντεθ, Νταβίντ Σίλβα (70’ Μπαρενετσέα), Μερίνο, Θουμπελδία (70’ Κούμπο), Θουμπιμένδι, Σέρλοθ (46’ Σαούλ), Τσο (70’ Ελουστόνδο)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ (85’ Γκρμπιτς), Ρεϊνίλντο, Χιμένεθ, Βίτσελ, Σαούλ (46’ Κοντογκμπιά), Κόκε, Καρασκό (78’ Κορέα), Ντε Πολ (62’ Γκριεζμάν), Γιορέντε, Φέλιξ, Μοράτα (78’ Ερμόσο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ