Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις 2-1: Συνεχίζουν ασταμάτητοι οι Μαδριλένοι

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Μπέτις 2-1: Συνεχίζουν ασταμάτητοι οι Μαδριλένοι

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και μετά από 4 αγωνιστικές έχει το απόλυτο των 12 βαθμών.

Συνεχίζει… φουριόζα η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία!

Οι Μαδριλένοι ξεπέρασαν και το εμπόδιο της Ρεάλ Μπέτις με 2-1 και πέτυχαν την 4η νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, παραμένοντας στην κορυφή με 12 βαθμούς, με την Μπέτις να ακολουθεί με 9 βαθμούς (με ματς περισσότερο).

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήρε από νωρίς το κεφάλι στο σκορ, καθώς στο 9′ ο Βινίσιους σκόραρε για το 1-0, ωστόσο η απάντηση της Μπέτις ήταν άμεση, με τον Κανάλες στο 17′ να σημειώνει το 1-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρσέλο έρχεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Η Ρεάλ ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μέρος και στο 65′ κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα, με τον Ροντρίγκο να κάνει το 2-1. Ένα σκορ που έμεινε ως το τέλος, με τους «μερέγχες» να βρίσκονται στο +5 από την Μπαρτσελόνα (η οποία έχει ματς λιγότερο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Καρβαχάλ (90’ Ρούντιγκερ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί – Τσουαμενί, Μόντριτς (79’ Κρόος), Καμαβινγκά (63’ Βαλβέρδε) – Ροντρίγκο (79’ Ντάνι Θεμπάγιος), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Ρουί Σίλβα – Σαμπαλί, Λουίζ Φελίπε, Έντγκαρ, Άλεξ Μορένο – Γκίντο Ροντρίγκες, Γκουαρδάδο, Κανάλες, Φεκίρ (12’ λ. τρ. Λουίς Ενρίκε) – Χουάνμι, Μπόρχα Ιγλέσιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ