Πρόεδρος La Liga: «Ο Εμπαμπέ έμεινε σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Πρόεδρος La Liga: «Ο Εμπαμπέ έμεινε σε ένα μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Τα «καρφιά» του προς τον Κιλιάν Εμπαμπέ έριξε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας για την επιλογή του Γάλλου σταρ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν απορρίπτοντας την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το πιο καυτό ερώτημα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη, ήταν πια φανέλα εκ των Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης θα επιλέξει ο Κιλιάν Εμπαμπέ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ τελικά επέλεξε να παραμείνει στην πόλη του φωτός το Παρίσι. Φυσικά η συγκεκριμένη επιλογή εξόργισε τους οπαδούς της «Βασίλισσας» όσο και τη La Liga εκείνη την εποχή και ο πρόεδρος της λίγκας συνεχίζει να επικρίνει τον Γάλλο σταρ για την παραμονή του στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης: Εξαφανισμένος 3,5 μήνες ο Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ – Εγινε αγρότης στη Βραζιλία και τώρα ζητάει να γυρίσει

Μιλώντας σε δημόσια παρουσίαση για τα «Όρια Δαπανών της Ομάδας» της φετινής σεζόν, ο 60χρονος επικεφαλής του ισπανικού πρωταθλήματος ρωτήθηκε αν στο πρωτάθλημα λείπουν ονόματα σούπερ σταρ όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπάπε.

«Αν κοιτάξουμε τους συλλόγους όπου βρίσκονται, θα δούμε ότι πρόκειται για συλλόγους που ρίχνουν χρήματα», είπε ο Τέμπας. «Φυσικά και θα θέλαμε να έρθουν, αλλά ούτε πέρσι ήταν εκεί. Ο Μπαπέ έμεινε σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι ανταγωνιστικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ