Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 4-1: Άνετη και… ωραία

Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα 4-1: Άνετη και… ωραία

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε σε μια εύκολη νίκη με σκορ 4-1 επί της Θέλτα

Με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη-θρίλερ επί της Πόρτο στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέτριψε με σκορ 4-1 την Θέλτα στο «Μετροπολιτάνο» κι ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Οι «ροχιμπλάνκος» δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στην ομάδα της Γαλικίας και πήραν εύκολα τους τρεις βαθμούς, φτάνοντας συνολικά τους δέκα στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Κορέα να κάνει το 1-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος «καθάρισαν» ουσιαστικά το ματς στο πρώτο 20λεπτο του β΄ μέρους όταν ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 με τους Ντε Πολ και Καράσκο.

Η Θέλτα βρήκε τον τρόπο να μειώσει σε 3-1 με δράστη τον Βέλγκα, όμως η διαφορά πήγε ξανά στα τρία τέρματα και το τελικό 4-1, χάρη στο αυτογκόλ του Νούνιεθ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Γκρμπιτς, Ρεϊνίλντο, Μολίνα, Ερμόσο, Κοντογκμπιά, Βίτσελ, Καρασκό (83’ Σαούλ), Ντε Πολ (75’ Κούνια), Λεμάρ (46’ Κόκε), Μοράτα (63’ Γκριεζμάν), Κορέα (63’ Φέλιξ).

ΘΕΛΤΑ: Μαρτσεσίν, Ουνάι Νούνιεθ, Μάγιο, Αϊντού, Γκαλάν, Τάπια (63’ Σολάρι), Τσέρβι, Μπελτράν (52’ Βέιγα), Άσπας, Πέρεθ, Λάρσεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ