Στη Ράγιο Βαγεκάνο ο Ραούλ Ντε Τομάς (pic)

Στη Ράγιο Βαγεκάνο ο Ραούλ Ντε Τομάς (pic)

Η Ράγιο Βαγεκάνο ανακοίνωσε τον Ραούλ Ντε Τομάς που θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μετά από ένα… σίριαλ με αρκετά «επεισόδια», η Ράγιο Βαγεκάνο συμφώνησε με την Εσπανιόλ για την απόκτηση του Ραούλ Ντε Τομάς, αντί ποσού που υπολογίζεται από τα ισπανικά ΜΜΕ στα 8-9 εκατ. ευρώ (συν 4 εκατ. υπό μορφήν διαφόρων μπόνους). Ο διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με το σύλλογο της Μαδρίτης ως τον Ιούνιο του 2027, όμως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από τον Ιανουάριο, αφού η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι ο 28χρονος άσος πιθανότατα θα χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, για το οποίο η επιλογή του θεωρείτο σχεδόν βέβαιη, δεδομένης της «λειψανδρίας» των Ισπανών στη θέση του σέντερ φορ.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρόμπερτ κόντρα στον Λεβαντόφσκι (vids)

«Προϊόν» των ακαδημιών της Ρεάλ, ο «RDT», όπως τον αποκαλούν στη χώρα του, αγωνίστηκε σε διάφορες ισπανικές ομάδες (μεταξύ των οποίων και στη Ράγιο Βαγεκάνο, τη διετία 2017-2019), καθώς και στην Μπενφίκα, απ΄όπου τον αγόρασε η Εσπανιόλ τον Ιανουάριο του 2020, αντί 22,5 εκατ. ευρώ.

Στην ομάδα της Βαρκελώνης πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις, με 45 γκολ σε 89 συμμετοχές, και κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική από τον Λουίς Ενρίκε, τον Νοέμβριο του 2021. Μετά το τέλος της περασμένης σεζόν, όμως, ήρθε σε ρήξη με τους Καταλανούς και απαίτησε μεταγραφή. Η διοίκηση αρνήθηκε να τον παραχωρήσει και ο Ραούλ Ντε Τομάς αντέδρασε αρνούμενος να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ