Κοπέλα οπαδός της Μπαρτσελόνα ζήτησε αυτόγραφο από τον Γκάβι και του έδωσε τον αριθμό της! (vid)

Κοπέλα οπαδός της Μπαρτσελόνα ζήτησε αυτόγραφο από τον Γκάβι και του έδωσε τον αριθμό της! (vid)

Ο Γκάβι υπέγραφε αυτόγραφα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που είχε διοργανώσει η Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του, όταν μια νεαρή κοπέλα φάνηκε να του δίνει ένα χαρτάκι με τον αριθμό του τηλεφώνου της!

Παρότι πέρασε από χίλια κύματα, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κλείσει με happy end μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που είχε στον… αέρα τους τελευταίους μήνες, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης ο Γκάβι ανανέωσε το συμβόλαιο του με το κλαμπ έως και το καλοκαίρι του 2026.

Μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις για τον σύλλογο το τελευταίο διάστημα, καθώς άπαντες περίμεναν πως και πως να ανανεώσει ο Γκάβι, ο οποίος είχε στα χέρια του προτάσεις από την Τσέλσι, τη Λίβερπουλ και την Μπάγερν.

Διαβάστε επίσης: Eurobasket: Η αποτυχία των ΝΒΑερς, η εξαίρεση, ο Ρούντι και οι… απρόσμενοι ηγέτες (vids)

Έτσι η Μπαρτσελόνα, με πρωτοβουλία του Λαπόρτα, διοργάνωσε μια ειδική εκδήλωση για το γεγονός, με τον Γκάβι να δίνει το «παρών» στο «Καμπ Νόου», να υπογράφει αυτόγραφα και να φωτογραφίζεται με τους οπαδούς της ομάδας.

Ο 18χρονος μέσος πάντως φαίνεται πως… καίει και καρδιές. Διότι την ώρα που έδινε αυτόγραφα, μια κοπέλα φάνηκε να του δίνει τον αριθμό του τηλεφώνου της! Πιο συγκεκριμένα, αρχικά του έδωσε να υπογράψει μια σημαία της Μπαρτσελόνα και έπειτα του έδωσε ένα χαρτάκι στο οποίο σύμφωνα με τις… κακές γλώσσες ήταν γραμμένος ο αριθμός της.

Ο Γκάβι φάνηκε να τα «χάνει» στην αρχή, ωστόσο συνέχισε σαν να μη συνέβη τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ