Δεν προλαβάινει το ντέρμπι της Μαδρίτης ο Μπενζεμά

Δεν προλαβάινει το ντέρμπι της Μαδρίτης ο Μπενζεμά

Άσχημα νέα για τους «Μερένχες», καθώς είναι πολύ κοντά στο να στερηθούν τις υπηρεσίες του Καρίμ Μπενζεμά και για το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την προσεχή Κυριακή (18/9), Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης έρχονται αντιμέτωπες στο «Μετροπολιτάνο» για το ντέρμπι της πρωτεύουσας. Τα νέα για τους φιλοξενούμενους όμως, ενόψει της αναμέτρησης δεν είναι καλά καθώς υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες, ο Καρίμ Μπενζεμά να μην αγωνιστεί ούτε στον αγώνα με τους «Ροχιμπλάνκος».

Ο άσσος της Ρεάλ, είχε τραυματιστεί στην πρεμιέρα του Champions League κόντρα στη Σέλτικ στη Γλασκώβη και όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν στις αποστολές της ομάδας. Παρόλο όμως που η κατάσταση του Γάλλου επιθετικού, πήγαινε προς το καλύτερο αυτές τις μέρες, στη σημερινή προπόνηση δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα σε φουλ ρυθμούς.

Έτσι ο Κάρλο Αντσελότι πήρε την απόφαση να μην προπονηθεί ο 34χρονος, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τις πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς με την Ατλέτικο.

Προφανώς αν η κατάσταση του Μπενζεμά πραμείνει ίδια και στην προπόνηση του Σαββάτου, δεν θα συμπερηληφθεί στην αποστολή και η ενδεχόμενη επιστροφή του, θα μετατεθεί για τις 2/8 για το αγώνα κόντρα στην Οσασούνα στο Μπερναμπέου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ