Ρεάλ: «Θα κινηθούμε νομικά ενάντια σε οποιονδήποτε εκφράζεται ρατσιστικά για παίκτες μας»

Ρεάλ: «Θα κινηθούμε νομικά ενάντια σε οποιονδήποτε εκφράζεται ρατσιστικά για παίκτες μας»

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε θέση για το σάλο που έχει ξεσπάσει με το ρατσιστικό σχόλιο που ακούστηκε σε ισπανική εκπομπή για τον Βινίσιους, απειλώντας πως θα κινηθεί νομικά ενάντια σε οποιονδήποτε επιτίθεται με ρατσιστικές εκφράσεις στους παίκτες της.

Μεγάλη… σκόνη έχει σηκώσει τις τελευταίες ώρες στην Ισπανία η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βινίσιους Τζούνιορ, από τον πρόεδρο της ισπανικής ένωσης ποδοσφαιρικών agents, Πέδρο Μπράβο, κατά την φιλοξενία του σε ισπανική τηλεοπτική εκπομπή.

Από την πρώτη στιγμή ο κόσμος του ποδοσφαίρου και ειδικά οι Βραζιλιάνοι ύψωσαν ασπίδα προστασίας στον 22χρονο επιθετικό, όπως για παράδειγμα ο μεγάλος Πελέ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει και αυτή θέση με την σειρά της για το ζήτημα.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις για τον Χάμες Ροντρίγκες και για την κατάστασή του

«H Ρεάλ Μαδρίτης απορρίπτει κάθε είδους ρατσιστικής και ξενοφοβικής έκφρασης και συμπεριφοράς στο ποδόσφαιρο, στον αθλητισμό και στη ζωή γενικά, όπως τα σχόλια που έγιναν πριν από λίγες ώρες απέναντι στον παίκτη μας Βινίσιους Ζούνιορ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει την αγάπη της και την στήριξή της στον Βινίσιους, έναν παίκτη που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο ως χαρά και σεβασμό.

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο διαδεδομένο άθλημα στον πλανήτη και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα αξιών. Το κλαμπ έχει δώσει οδηγίες στις νομικές της υπηρεσίας, ώστε να κινηθούν ενάντια σε όποιον χρησιμοποιεί ρατσιστικές εκφράσεις προς τους παίκτες μας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ