Μέσι-Νεϊμάρ: Το δίδυμο που σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο (pics)

Μέσι-Νεϊμάρ: Το δίδυμο που σπέρνει τον φόβο και τον τρόμο (pics)

Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Ενα δίδυμο από άλλον... πλανήτη. Αργεντινός και Βραζιλιάνος έχουν πάρει πάνω τους την κατάσταση στην Παρί, οργιάζοντας στα πρώτα ματς της εφετινής σεζόν.

Ασταμάτητοι. Ειναι η μοναδική λέξη που ταιριάζει για να περιγράψει κανείς τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε (0-1) και από το Parc Olympique Lyonnais, με τους δυο αστέρες να κάνουν και πάλι τα… μαγικά τους.

Η αρμάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την εφετινή σεζόν και το οφείλει εν πολλοίς στον «μάγο» από την Αργεντινή και στον «μάγο» από τη Βραζιλία. Οι Παριζιάνοι απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη Ligue 1 (στο -2 η Μαρσέιγ), είναι πρωτοπόροι στους ομίλους του Champions League και βλέπουν το δίδυμο Μέσι-Νεϊμάρ να… οργιάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Το ένα πάρτι διαδέχεται το άλλο για το εκπληκτικό δίδυμο των Παριζιάνων, που ξυπνάει μνήμες από την απίθανη συνεργασία τους στην Μπαρτσελόνα. Μέσι και Νεϊμάρ είναι πραγματικά on fire στο ξεκίνημα της χρονιάς, πραγματοποιούν… εξωγήινες εμφανίσεις και σπάνε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο.

Νεϊμάρ και Μέσι σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο, κάνουν σμπαράλια όποια άμυνα βρουν μπροστά τους και μετά από 11 αναμετρήσεις, μετρούν συνολικά 33 γκολ και ασίστ! Είναι μυθικά και απίστευτα αυτά που κάνουν στις πρώτες αγωνιστικές, με τον κόουτς της Παρί να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Η περσινή πρώτη σεζόν του Μέσι μακριά από τη Βαρκελώνη συνοδεύτηκε και από… χαμηλές πτήσεις. Φέτος, τα πάντα κυλούν διαφορετικά για τον Αργεντινό σούπερ σταρ που κάνει παπάδες στο πλευρό του Νεϊμάρ. Οι δυο αστέρες έχουν βαλθεί να τρελάνουν κάθε στατιστική κατηγορία στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Αργεντινός και Βραζιλιάνος βρίσκονται με… κλειστά μάτια στον αγωνιστικό χώρο και η Παρί Σεν Ζερμέν μόνο κερδισμένη βγαίνει από αυτή τη συνεργασία. Είναι χαρακτηριστικό, πως μέχρι στιγμής στη Ligue 1, Μέσι και Νεϊμάρ έχουν δώσει ο ένας στον άλλο πέντε ασίστ, τις περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο δίδυμο.

«Σε αυτούς τους αγώνες, οι σπουδαίοι παίκτες πρέπει να ξεχωρίζουν όπως ο Νέι και ο Μέσι που ήταν πολύ καλοί. Ο Νεϊμάρ έχει δουλέψει πολύ για την ομάδα. Βγήκε, κατά τη γνώμη μου, λίγο κοκκινισμένος και λίγο θυμωμένος αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Έχει άψογη συμπεριφορά», δήλωσε ο Γκαλτιέ, που έσταξε… μέλι για τους δυο παίκτες του.

Μέσι και Νεϊμάρ είναι… μεταμορφωμένοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουν την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γη της Επαγγελίας. Οι δυο αστέρες οργιάζουν, δίνουν απαντήσεις μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δείχνουν έτοιμοι για το μεγάλο ραντεβού των Εθνικών ομάδων στο Κατάρ. Μένει να φανεί και ποιος θα χαμογελάσει τον Δεκέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ