Ντεμπελέ: «Η εμπιστοσύνη του Τσάβι με έκανε να μείνω»

Ντεμπελέ: «Η εμπιστοσύνη του Τσάβι με έκανε να μείνω»

Ο Ούσμαν Ντεμπελέ αποκάλυψε πως η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Τσάβι προς το πρόσωπο του ήταν αυτό που τον έκανε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ούσμαν Ντεμπελέ έκανε για πρώτη φορά την αυτοκριτική του, για τα λάθη τα οποία έκανε στα πρώτα του χρόνια με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος άσος μίλησε για το πόσο απείθαρχος εμφανίστηκε, αλλά και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Τσάβι, η οποία τον έκανε να πάρει την απόφαση να ανενώσει την συνεργασία του με τους «μπλαουγκράνα».

«Ήμουν νέος τότε, αλλά ευτυχώς μπόρεσα να βγω από αυτή την κατάσταση. Από το 2017 μέχρι το 2021 χαράμισα πέντε χρόνια από τη ζωή μου. Είχα πολλούς τραυματισμούς και όταν δεν μπορείς να προπονηθείς, μένεις στάσιμος. Με τον Κούμαν και τον Τσάβι βελτιώθηκα και πλέον δεν έχω τραυματισμούς. Συνεχίζω τη δουλειά και νιώθω καλά στην Μπαρτσελόνα», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στον ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Όσο για την ανανέωση του συμβολαίου του και τους στόχους του με την «Μπάρτσα»; «Η εμπιστοσύνη του Τσάβι με έκανε να μείνω. Θέλω πολύ να κατακτήσω το Champions League με την Μπαρτσελόνα, έχουμε επτά χρόνια να το πάρουμε», απάντησε στη συνέντευξή του στο RMC.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ