Θρίλερ στον ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο!

Θρίλερ στον ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο!

To10.gr αποκαλύπτει πώς ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να «πετάξει» εκτός deal τους μάνατζερ του Ντόουγκλας, το «όχι» του παίκτη για νέο συμβόλαιο, την... κυβίσθηση που προκλήθηκε από τη στάση του Βραζιλιάνου και τις νέες επαφές.

Εδώ και καιρό to10.gr έχει αναλύσει πλήρως τις σοβαρές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε την ευκαιρία να πουλήσει το καλοκαίρι τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο. Αλλά παρά το γεγονός ότι ο παίκτης ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην αραβική χερσόνησο, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε την πρόταση που ήθελε. Και έτσι επέλεξε να διατηρήσει τον παίκτη στο ρόστερ του και παράλληλα να μπορέσει να ασχοληθεί σοβαρά με την επέκταση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Ντόουγκλας Αουγκούστο λήγει το καλοκαίρι του 2023. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς ο Δικέφαλος να μπορεί να αποτρέψει το μοιραίο. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, εδώ και λίγες ημέρες έχουν ξεκινήσει εντατικές προσπάθειες από τον Ζοσέ Μπότο και την ΠΑΕ, ώστε να επεκταθεί η συνεργασία με τον 25χρονο χαφ. Κάτι, όμως, που επιβεβαιώνεται πως είναι περίπλοκη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο Μαρινάκη και το καρέ υλοποίησης του πλάνου «ολική επαναφορά» στον Ολυμπιακό

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή ότι οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο, θα γίνουν μόνο με τον ίδιο και όχι με τους μάνατζέρ του. Μάλιστα, αυτό φαίνεται ότι του κοινοποιήθηκε εν είδει τελεσίγραφου. Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση και του ποδοσφαιριστή και των εκπροσώπων του. Με αποτέλεσμα οι συζητήσεις ουσιαστικά να παγώσουν. Και τον παίκτη να αρνείται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι, εάν δεν είναι παρόντες και οι εκπρόσωποί του. Ενημέρωσε, δε, ότι δουλειά του είναι να παίζει ποδόσφαιρο και όχι να συζητάει για όρους, μπόνους και λεφτά.

Και όλα αυτά κόντρα στην άτυπη ενημέρωση που υπήρχε προς το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, η οποία ανέφερε πως τα πράγματα πηγαίνουν καλά και πως η υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Ντόουγκλας ήταν απλά θέμα χρόνου.

Πάντως, φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να αλλάξουν τροπάρι. Φαίνεται ότι επέλεξαν να αφήσουν τα τελεσίγραφα και τις απαιτήσεις που είχαν να κάνουν με τους ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή, καθώς βλέπουν ότι αυτή η πολιτική μόνο λύσεις δεν προσφέρει. Αντιθέτως, δημιουργεί αδιέξοδο και πιθανή απώλεια του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα υπήρξε νέα επικοινωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να είναι απόλυτος και να υποστηρίζει ότι τίποτε δεν θα γίνει, τίποτε δεν θα συμφωνήσει (πόσο μάλλον να… υπογράψει), εάν δεν βρίσκονται στην κουβέντα οι άνθρωποι της εμπιστοσύνης του. Μένει να φανεί εάν αυτή η στροφή θα δώσει λύση στο δυσεπίλυτο πρόβλημα.
Σε λίγες ώρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι. Με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον ποδοσφαιριστή να υπογράψει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ