Σοκ στη Ρεάλ – Φόβοι για απόσυρση του Κρόος!

Σοκ στη Ρεάλ – Φόβοι για απόσυρση του Κρόος!

Σκέψεις περί απόσυρσης φέρεται να κάνει ο Τόνι Κρόος σύμφωνα με τους Ισπανούς!

Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων μέσω της τελευταίας δεκαετίας. Ένας εκ των καλύτερων χαφ της γενιάς του, έχοντας σηκώσει τα πάντα. Ο λόγος για τον Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σηκώσει όποια κούπα υπάρχει σε συλλογικό επίπεδο, καθώς έχει αναδειχθεί και πρωταθλητής κόσμου με την εθνική του ομάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας το 2014. Θα έλεγε κανείς πως με όσα έχει καταφέρει θα μπορούσε να νιώσει και ολοκληρωμένος ως ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: «Παρών» στα εγκαίνια της «Opap Arena» ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

Και μάλλον θα έβγαινε και σωστός! Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, παρότι ο Κρόος βρίσκεται μόλις στο 32ο έτος του, φαίνεται πως κάνει σκέψεις πέρι απόσυρσης! Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Μαδρίτης, ο Γερμανός χαφ έχει αφήσει να εννοηθεί στους ανθρώπους της Ρεάλ ότι δεν αποκλείεται η φετινή του σεζόν να είναι και η τελευταία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Μέχρι στιγμής ο Κρόος δεν έχει τοποθετηθεί πάνω στα δημοσιεύματα, ωστόσο στο παρελθόν ο Γερμανός έχει αναφερθεί σε μια ενδεχόμενη απόσυρση, έχοντας τονίσει πως πλέον δεν νιώθει όπως ένιωθε παλαιότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ