Έφυγε με σπουδαία νίκη από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Ατλέτικο (0-2)

Έφυγε με σπουδαία νίκη από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Ατλέτικο (0-2)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Σεβίλλης για την 7η αγωνιστική της La Liga και ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», επικρατώντας με 2-0 της Σεβίλλης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Έτσι, η ομάδα του Σιμεόνε ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς, ενώ οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στους 5 και βρίσκονται στην 16η θέση.

Ο Μπόνο έδιωξε δύσκολα την προσπάθεια του Γιορέντε στο 2′, με τον ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο να αστοχεί από κοντά με κεφαλιά στο 15′.

Διαβάστε επίσης: Η βραδιά που η ΑΕΚ ξαναγεννήθηκε (vids)

Τελικά, ο Γιορέντε βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 29′ και με σουτ από τα δεξιά έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει και «κλείδωσε» τη νίκη στο 58′ με τον Μοράτα να πλασάρει τον Μπόνο για το 0-2 που έμεινε ως το τέλος.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νιανζού, Ρεκίκ (27’ Τέλες), Καρμόνα, Σάλας (46’ Νάβας), Λαμέλα, Ντιλέινι (46’ Ράκιτιτς), Γκουντέλι, Ίσκο, Τόρες (66’ Πάπου Γκόμες), Ντόλμπεργκ (66’ Εν Νεσιρί)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένεθ, Ρεϊνίλντο, Μολίνα (86’ Ζοάο Φέλιξ), Βίτσελ, Σαούλ (60’ Καρασκό), Κόκε (72’ Κοντογκμπιά), Γιορέντε, Μοράτα (60’ Γκριεζμάν), Κούνια (71’ Κορέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ