Η Οσασούνα… φρέναρε τη Ρεάλ (1-1)

Η Οσασούνα… φρέναρε τη Ρεάλ (1-1)

Η Οσασούνα κατάφερε να... φρενάρει τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για την 7η αγωνιστική της La Liga - Ρεάλ και Μπαρρσελόνα στους 19 βαθμούς.

Πρώτη φετινή απώλεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι Μαδριλένοι υποδέχτηκαν την Οσασούνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 7η αγωνιστική της La Liga αλλά δεν κατάφερε να πάρει την 7η σερί νίκη της, καθώς η Οσασούνα της έβαλε… φρένο, παίρνοντας την ισοπαλία (1-1).

Έτσι, μετά από 7 αγωνιστικές, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Μπαρτσελόνα (19 β.).

Παρότι προηγήθηκε με τον Ζούνιορ στο 42′, η Ρεάλ Μαδρίτης δέχθηκε την ισοφάριση από τον Κίκε στο 50′ και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε όταν έμεινε με παίκτη παραπάνω από την αποβολή του Γκαρθία στο 78′.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ για Χάμες, Μαρσέλο, Μπιέλ και επιστροφή: «Συγκινήθηκα ακούγοντας τους οπαδούς μας να τραγουδούν»

Αμέσως μετά ο Μπενζεμά αστόχησε μάλιστα σε πέναλτι και έτσι η… αυτοκτονία των Μαδιλένων ολοκληρώθηκε, με την πρώτη γκέλα τους στην Ισπανία να είναι γεγονός.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Αλάμπα, Ρίντιγκερ, Καρβαχάλ, Μεντί (74’ Μιλιτάο), Κρόος (74’ Ασένσιο), Θεμπάγιος (53’ Καμαβινγκά), Τσουαμενί (53’ Βαλβέρδε), Μπενζεμά, Ροδρίγο, Βινίσιους

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Νταβίντ Γκαρσία, Χουάν Κρουθ, Νάτσο Βιδάλ (82’ Αριδάνε), Ουνάι Γκαρσία, Τορό, Μόι Γκόμεθ, Μπράσανατς (69’ Ορόθ), Μονκαγιόλα (82’ Μανού Σάντσεθ), Κίκε Γκαρσία (82’ Μπούντιμιρ), Εσαλζουλί (69’ Πένια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ