Πέρεθ: «Το… φάρμακο για το ποδόσφαιρο είναι η European Super League»

Πέρεθ: «Το… φάρμακο για το ποδόσφαιρο είναι η European Super League»

Τη δημιουργία της European Super League, έφερε ξανά στο προσκήνιο ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στη γενική συνέλευση της Ρεάλ Μαδρίτης, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή είναι άρρωστο και το «φάρμακο» για να γίνει ξανά υγιές είναι η European Super League.

Συγκεκριμένα ανέφερε το ποδόσφαιρό χάνει σιγά σιγά την ισχύ του και οι νέοι ενδιαφέρονται όλο και λιγότερο γι’ αυτό. Ενώ πρόσθεσε πως οι διοργανώσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, προσελκύουν τον κόσμο μόνο στις τελικές φάσεις.

Διαβάστε επίσης: Νέες «ρουκέτες» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε Μπαλτάκο και ΕΠΟ!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Το αγαπημένο μας άθλημα είναι άρρωστο, ειδικά στην Ευρώπη και, φυσικά, στην Ισπανία. Το ποδόσφαιρο χάνει την θέση του ως το κορυφαίο άθλημα στον κόσμο. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι οι νέοι ενδιαφέρονται όλο και λιγότερο για το ποδόσφαιρο. Οι τρέχουσες διοργανώσεις, όπως έχουν σχεδιασθεί σήμερα, δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον των θεατών, παρά μόνο στις τελικές φάσεις».
«Η Super League παραμένει εν μέσω ευρωπαϊκών δικαστικών διαδικασιών που αμφισβητούν το μονοπώλιο της UEFA στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η ευρωπαϊκή διοργάνωση μεσοβδόμαδα θα πρέπει να προσφέρει στους φιλάθλους αγώνες μεταξύ των ισχυρότερων ομάδων και με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Εάν κοιτάξουμε τους τελευταίους φιναλίστ του Champions League, την Λίβερπουλ, μια ιστορική ομάδα με έξι Ευρωπαϊκά Κύπελλα, αποδεικνύεται ότι τους έχουμε αντιμετωπίσει μόνο εννέα φορές σε 67 χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ