«Κλείδωσε» η επιστροφή Μέσι στην Μπαρτσελόνα; Τι λέει ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα»

«Κλείδωσε» η επιστροφή Μέσι στην Μπαρτσελόνα; Τι λέει ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα»

Λάδι στη... φωτιά έβαλε ο οικονομικός αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, σχολιάζοντας για άλλη μια φορά την ενδεχόμενη επιστροφή του Μέσι στο «Καμπ Νόου».

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου, τα οικονομικά αποτελέσματα της χρονιάς και με την ευκαιρία, ο Έντουαρντ Ρομέου, οικονομικός αντιπρόεδρος του συλλόγου, τοποθετήθηκε για την μεταγραφική περίοδο και το ενδεχόμενο επιστροφής του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος τον ερχόμενο Ιούνιο.

«Οπως όταν έπαιζε, αυτός ελέγχει την μπάλα. Αυτό είναι ένα θέμα για την διαχείριση του αθλητισμού. Εάν το σκεφθεί, θα πιάσουμε δουλειά. Ξέρουμε να κάνουμε θαύματα. Αλλά ναι, είναι πλεονέκτημα για την Μπάρτσελόνα και οι πόρτες του συλλόγου είναι πάντα ανοικτές για τον Μέσι», σχολίασε χαρακτηριστικά, ο παράγοντας των «μπλαουγκράνα».

Διαβάστε επίσης: Απλά… δεν υπάρχει: Η Madison Beer είναι ό,τι πιο «καυτό» θα δεις σήμερα! (pics)

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι οι Καταλανοί έχουν θέσει έναν βραχυπρόθεσμο στόχο, καθώς θέλουν μέχρι την σεζόν 2024/25, να μειώσουν το μισθολογικό κόστος στα 500 εκατομμύρια ευρώ από 656 που είναι σήμερα, δηλαδή σε ποσοστό 23%. Πρόκειται, για μια απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, προκειμένου να διατηρηθεί η βιωσιμότητα του οικονομικού εγχειρήματος, που άρχισε αυτό το καλοκαίρι, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Sport».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ