Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός ο Μπενζεμά ενόψει Χετάφε

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός ο Μπενζεμά ενόψει Χετάφε

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Χετάφε για την 8η αγωνιστική της La Liga άφησε ο Κάρλο Αντσελότι τον Καρίμ Μπενζεμά.

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Καρίμ Μπενζεμά, θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης την Χετάφε για την 9η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος φορ ύστερα από έναν μήνα αποχής από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας δεν έχει επιστρέψει ακόμα στο εκατό τις εκατό και έτσι ο Κάρλο Αντσελότι αποφάσισε να τον προφυλάξει ενόψει  του «καυτού» προγράμματος που έρχεται μέχρι και την διακοπή για το Μουντιάλ.

Διαβάστε επίσης: AEK: Πρόβλημα με Στάνκοβιτς, εξαιρετικά αμφίβολος για Άρη

Ο προπονητής των Μαδριλένων δεν σκοπεύει να ρισκάρει τον παίκτη του καθώς τον θέλει έτοιμο για την σημαντική αναμέτρηση της Τρίτης (11/10) στο Champions League απέναντι στην Σαχτάρ, ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στους ’16’ αλλά και για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, το πρώτο Clasico  της χρονιάς που είναι προγραμματισμένο την άλλη Κυριακή (16/10) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Όλα δείχνουν πως ο έμπειρος τεχνικός θα καταφύγει και πάλι στην λύση του Ροντρίγκο  για την κορυφή της επίθεσης, που από ότι φαίνεται αποδίδει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ