Χάαλαντ: Στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024;

Χάαλαντ: Στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024;

Ειδική ρήτρα φαίνεται να υπάρχει στο συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι που του επιτρέπει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης το 2024 χωρίς να έχει λόγο η Αγγλική ομάδα.

Σε αποκαλύψεις προχώρησε στην  εκπομπή «El Chiringuito»ο Φερνάντο Σάνθ , πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και γιος του προέδρου της ομάδας σχετικά με το συμβόλαιο του Έρλινγκ Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νορβηγός στράικερ έχει τοποθετήσει ειδικό όρο στο συμβόλαιο του, όπου από το 2024 μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα, με  προτεραιότητα την Ρεάλ Μαδρίτη, πληρώνοντας η συγκεκριμένη ομάδα ρήτρα που έχει τοποθετηθεί στον όρο αυτό, χωρίς η Αγγλική ομάδα είτε θέλει είτε όχι  να  μπορεί σταθεί εμπόδιο.

Διαβάστε επίσης: Η special ιστορία που ενώνει Βαλβέρδε και Τσάβι και το «μυθικό» στατιστικό του «Τσινγκούρι» (pics,vids)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάνθ:

«Ο Χάαλαντ βάζει μια ρήτρα που του επιτρέπει να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια με προτεραιότητα τη Ρεάλ. Η Ρεάλ δίνει τα απαιτούμενα χρήματα και στη συνέχεια παίρνει τον παίκτη χωρίς καν να μιλήσει στη Μάντσεστερ Σίτι»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ