Μπαρτσελόνα-Θέλτα 1-0: Με την ψυχή στο στόμα οι «Μπλαουγκράνα»

Μπαρτσελόνα-Θέλτα 1-0: Με την ψυχή στο στόμα οι «Μπλαουγκράνα»

Με γκολ του Πέδρι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Θέλτα (1-0), πιάνοντας και πάλι κορυφή.

Μπορεί να μην εντυπωσίασαν οι Μπλαουγκράνα, αλλά έκαναν το καθήκον τους κόντρα στη Θέλτα. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε (1-0) της ομάδας του Βίγο, φτάνοντας στην έβδομη συνεχόμενη νίκη τους στην εφετινή La Liga.

Ο Πέδρι ήταν αυτός που έλυσε τον… γόρδιο δεσμό, με την αρμάδα του Τσάβι να σκαρφαλώνει ξανά στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Φυσικά, πάντα συγκάτοικος των «Μπλαουγκράνα» στους 22 βαθμούς είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δυο ομάδες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Μπερναμπέου (16/10).

Διαβάστε επίσης: Άρης-ΑΕΚ 0-2: «Παρέλαση» στο «Βικελίδης»

Στο 7ο λεπτό μετά από σέντρα του Άλμπα, ο Φεράν δεν πρόλαβε την μπάλα για εκατοστά, ενώ στο 10’ ο Μαρτσεσίν είπε όχι σε σουτ του Ραφίνια. Ωστόσο στο 16’, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ. Ο Γκάβι σέντραρε από αριστερά, ο Ουνάι Νούνιεθ έκανε λάθος και ο Πέδρι εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0.

Στο 39’ η Μπαρτσελόνα διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι στον Ραφίνια, ενώ στο 47’ το σουτ του Όσκαρ πέρασε μόλις έξω.

Στο 57ο λεπτό η Θέλτα έχασε τρομερή διπλή ευκαιρία ενώ στο 69’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Τσάβι δεν… καθάριζε το ματς και παραλίγο να το «πληρώσει». Στο 84ο λεπτό, ο Τερ Στέγκεν νίκησε το Άσπας σε μοναδικό τετ α τετ, κρατώντας το μηδέν.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ στις καθυστερήσει. Συγκεκριμένα, στο 90+4’ ο Ασπας έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Πατσιέντσια έβαλε την προβολή κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Σολάρι αστόχησε από κοντά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα (85’ Έρικ Γκαρσία), Αλόνσο, Μπαλντέ (76’ Σέρτζι Ρομπέρτο), Μπούσκετς, Πέδρι (63’ Φάτι), Γκάβι, Φεράν Τόρες (63’ Ντε Γιονγκ), Ραφίνια (63’ Ντεμπελέ), Λεβαντόφσκι

ΘΕΛΤΑ: Μαρκεσίν, Μάγιο (90+3’ Μινγκέθα), Αϊντού, Νούνιεθ, Τσέρβι (83’ Πατσιέντσια), Γκαλάν, Όσκαρ Ροντρίγκεθ, Μπελτράν, Βέιγα (75’ Σολάρι), Άσπας, Λάρσεν (75’ Πέρεθ)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ