«Ο Φέλιξ θέλει να φύγει από την Ατλέτικο τον Ιανουάριο λόγω Σιμεόνε»

«Ο Φέλιξ θέλει να φύγει από την Ατλέτικο τον Ιανουάριο λόγω Σιμεόνε»

Έντονη δυσαρέσκεια φαίνεται να υπάρχει από τον Ζοάο Φέλιξ προς το πρόσωπο του Ντιέγκο Σιμεόνε, με πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν την επιθυμία του πρώτου να αποχωρήσει τον Γενάρη.

Βαρύ φαίνεται πως είναι το κλίμα στην Ατλέτικο Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση σχετικά με την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ έντονο πρόβλημα υπάρχει σχετικά με τον Ζοάο Φέλιξ.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει έντονη δυσαρέσκεια το τελευταίο διάστημα προς το πρόσωπο του προπονητή του, Ντιέγκο Σιμεόνε, όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η πορτογαλική «A Bola», με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Πορτογάλος επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο, λόγω αυτού του προβλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Οι πιθανοί αντίπαλοι στα μπαράζ του Europa Conference League (pics)

Το περιστατικό που «ράγισε» το γυαλί στη σχέση των δύο ανδρών, έγινε στο παιχνίδι της Τετάρτης (12/10) απέναντι στην Μπριζ, όταν ο Αργεντινός κόουτς, δεν χρησιμοποίησε καθόλου στην αναμέτρηση τον Φέλιξ, παρ’ όλο που η ομάδα του κυνηγούσε το γκολ και ενώ τον είχε σηκώσει τρεις φορές για προθέρμανση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ