Ο Αντσελότι εξήγησε γιατί άφησε εκτός τον Κουρτουά

Ο Αντσελότι εξήγησε γιατί άφησε εκτός τον Κουρτουά

Ο Κάρλο Αντσελότι στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα εξήγησε τους λόγους που άφησε εκτός τον Τιμπό Κουρτουά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στο κλάσικο την Μπαρτσελόνα μετά από απόφαση του Κάρλο Αντσελότι χωρίς τον βασικό τερματοφύλακά της Τιμπό Κουρτουά.

Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε τους λόγους της απόφασής του και μίλησε για τις επιστροφές των τραυματιών.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στην υπόθεση του Γκρίνγουντ: Συνελήφθη ξανά!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Κουρτουά είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει προπονηθεί αρκετά και δεν ένιωθε έτοιμος, για αυτό έμεινε εκτός. Θα δούμε για την επόμενη Κυριακή όμως για την ώρα πρέπει να προπονηθεί».

Για τον Ρούντιγκερ: «Είναι καλά, δεν αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία, είναι ένας πραγματικός πολεμιστής και αρκετά ενθουσιασμένος (σ.σ για την επιστροφή του).Ο Ρούντιγκερ προσφέρει αρκετή δύναμη στις μονομαχίες και είναι εξαιρετικός στο ψιλό παιχνίδι. Είναι ένας πραγματικός νικητής που δε σταματά ποτέ την προπόνηση.

Για τον χρόνο του Ροντρίγκο: «Είναι ένας εντυπωσιακός ποδοσφαιριστής, δυναμικός, τώρα του δίνω όλο και περισσότερα λεπτά συμμετοχής μιας και έχει αποδείξει την αξία του».

Για με την Μπαρτσελόνα: «Είναι μια εξαιρετική ομάδα, αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα στο Champions League όμως αυτό είναι λογικό σε αυτή τη διοργάνωση, στο πρωτάθλημα όμως είναι φανταστικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ