Χιρόνα – Καντίθ 1-1: Ο Στουάνι στο 90΄+11 έδωσε τον βαθμό στους Καταλανούς

Χιρόνα – Καντίθ 1-1: Ο Στουάνι στο 90΄+11 έδωσε τον βαθμό στους Καταλανούς

Χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Στουάνι στο ενδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων η Χιρόνα πήρε τον βαθμό (1-1) κόντρα στην Καντίθ.

Στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Στουάνι με πέναλτι «έκλεψε» το βαθμό για την Χιρόνα στην αναμέτρηση με την ΚαντΊθ (1-1), δεύτερη χρονικά της 9ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν την ανοδική πορεία που διαγράφουν τον τελευταίο ένα και πλέον μήνα, παίρνοντας ένα ακόμη βαθμό, έκτο συνολικά στην τελευταία τετράδα αγώνων που έδωσαν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Γιατί κλήθηκε εσπευσμένα ο Ανδρούτσος πίσω στην πρώτη ομάδα

Μετά το εντός έδρας 0-4 από την Μπαρτσελόνα στις 10 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Σέρχιο έμεινε για 4η αγωνιστική αήττητη, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της (προηγήθηκαν αυτές με την Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ), ενώ έφτασεμία ανάσα από την δεύτερη εφετινή της νίκη, μετά το 1-0 επί της Βαγιαδολίδ.

Με το βαθμό που απέσπασαν οι γηπεδούχοι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί των τριών απανωτών ηττών που προέρχονταν, μετά το 2-1 επί της Βαγιαδολίδ στις 9/09.

Χιρόνα: Κάρλος, Αρνάου Μαρτίνεθ, Μπουένο, Μπερνάρντο, Τσάβι Ερνάντες (52′ Στουάνι), Γκουτιέρες (87′ Βαλερί Φερνάντες), Αλέις Γκαρθία, Ρομέου, Χερέρα (80′ Βαγιέχο), Ρικέλμε (80′ Βίγια), Καστεγιάνος

Καντίθ: Λεντέσμα, Ίζα (60′ Θαλδούα), Λουίς Ερνάντεθ, Σουστ, Εσπίνο, Αλέχο (72′ Κάλα), Σαν Εμετέριο (59′ Χοσέ Μάρι), Αλκαράθ, Άλεξ Φερνάντες (77′ Οκάμπος), Σομπρίνο, Νεγρέδο (59′ Λοζάνο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ