Βινίσιους: «Οι ρατσιστές να αποκλειστούν δια βίου από τα γήπεδα»

Βινίσιους: «Οι ρατσιστές να αποκλειστούν δια βίου από τα γήπεδα»

Τον δια βίου αποκλεισμό από τα γήπεδα, όσων κρίνονται ένοχοι για ρατσιστική συμπεριφορά, ζήτησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ, Βινίσιους.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ, μιλώντας στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό δίκτυο «Globo», τόνισε πως όσοι κρίνονται ένοχοι για ρατσιστική συμπεριφορά θα πρέπει να τους απαγορεύεται η είσοδος στα γήπεδα δια παντός.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο ίδιος, στο τοπικό ντέρμπι του περασμένου μήνα με την Ατλέτικο στο «Metropolitano», ο Βραζιλιάνος άσος της Ρεάλ τόνισε μεταξύ άλλων: «Όταν πληγώνεις άλλους ανθρώπους, πρέπει να πληρώσεις. Είναι δύσκολο να πεις ότι (ο ρατσισμός στο ποδόσφαιρο) θα τελειώσει, με τόσους ανθρώπους που ακόμη το κάνουν.

Διαβάστε επίσης: Στους καλύτερους της Ευρώπης σε «παραγωγή» παικτών Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Ποια ομάδα είναι στην κορυφή

Αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι παρά κακοί. Όλοι οι ρατσιστές πρέπει με κάποιον τρόπο να πληρώσουν. Αν τους αρέσει να παρακολουθούν ποδόσφαιρο, τότε σε αυτούς τους οπαδούς της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα πρέπει να επιτραπεί ποτέ ξανά να πατήσουν το πόδι τους σε στάδιο. Αυτό θα τους κάνει να υποστούν τις συνέπειες και να αναλογιστούν τις πράξεις τους».

Θυμίζουμε πως τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και η LaLiga, καταδίκασαν τη ρατσιστική συμπεριφορά προς τον Βινίσιους, στο πρόσφατο ντέρμπι της Μαδρίτης. Οι «ροχιμπλάνκος» δήλωσαν ότι συνεργάζονται με τις αρχές, ώστε να ταυτοποιηθούν οι παραβάτες και να αποκλειστούν από τον σύλλογο. Έρευνα για το περιστατικό διεξάγει και η εισαγγελία της Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ