Τσάβι: «Θα κινηθούμε για στόπερ τον Ιανουάριο»

Τσάβι: «Θα κινηθούμε για στόπερ τον Ιανουάριο»

Ο Τσάβι αποκάλυψε πως μετά την επικείμενη αποχώρηση του Πικέ, η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο.

Ο Ζεράρ Πικέ ανακοίνωσε πως το ερχόμενο Σάββατο θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου και στη συνέχεια θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα.

Ο προπονητής των Καταλανών, Τσάβι, στο πλαίσιο των δηλώσεων που έκανε για την αποχώρηση του Ισπανού αμυντικού, επισήμανε πως στα σχέδια των Μπλαουγκράνα είναι η απόκτηση ενός στόπερ, στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, αυτή του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Η συνάντηση δύο θρύλων: Η ιστορική συνέντευξη Σπανούλη-Διαμαντίδη και οι αποκαλύψεις για την Εθνική (vids)

«Θα κινηθούμε για στόπερ τον Ιανουάριο, θα είναι προτεραιότητα από τη στιγμή που ο Πικέ αποφάσισε να φύγει», ήταν τα λόγια του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μια περίπτωση την οποία έχουν ψηλά στη λίστα του οι Καταλανοί, είναι αυτή του 31χρονου Ινίγκο Μαρτίνεθ, που αγωνίζεται στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί την περίοδο του Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ