Σιμεόνε: «Είμαστε μια οικογένεια, πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι»

Σιμεόνε: «Είμαστε μια οικογένεια, πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Αργεντίνο τεχνικό να δίνει το... σύνθημα εν όψει της συνέχειας.

Η σεζόν δεν εξελίσσεται με τον πιο ιδανικό τρόπο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τους «ροχιμπλάνκος» να μένουν εκτός Ευρώπης από την φάση των ομίλων, ενώ στο πρωτάθλημα είναι στο -9 από την πρωτοπόρο, Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι σαν μια οικογένεια, στην οικογένεια συνήθως υπάρχουν τσακωμοί ανά τα χρόνια με τα ξαδέρφια σου, τη γυναίκα σου, τα αδέρφια σου… Αλλά μετά αν υπάρχει πρόβλημα υπάρχει συνάντηση και όλα λύνονται, αν νιώθουμε κοντά μπορείς δείτε γιατί λέγεται οικογένεια και εμείς είμαστε οικογένεια κι ήρθε η ώρα να είμαστε ενωμένοι», τόνισε ο Τσόλο Σιμεόνε ερωτηθείς για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο και τί τον απασχολεί.

Διαβάστε επίσης: Ο μοναδικός παίκτης που άλλαξε ο Μίτσελ στη δοκιμή πριν το ντέρμπι και ο Ελ Αραμπί…

Για το γεγονός ότι «Profe» Ορτέγκα θα είναι απών λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και της ένταξής του στο team της Αργεντινής, ανέφερε πως: «Δεν είχα πει ποτέ δημόσια τη γνώμη μου για το θέμα του Profe και ήμουν σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα του θα ενημερώσει τον σύλλογο για την πραγματικότητα».

Για το Μουντιάλ που θα γίνει μεσούσης της σεζόν: «Αν ήμουν ποδοσφαιριστής, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα είχα μεγάλο ανηπομονησία γιατί είναι το καλύτερο πράγμα, αλλά όταν ντυνόμουν για να παίξω με την ομάδα μου δεν θα θυμόμουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν αγωνίζεσαι ξεχνάς και κερδίζεις. Έχουμε πολλούς ανταγωνιστικούς ανθρώπους εδώ που το αντιπροσωπεύουν με στοιχεία»

Σχετικά με τις αμφιβολίες των οπαδών: «Για να απαιτήσω περισσότερα από τον εαυτό μου, δεν ήμουν ποτέ αυτός που δεν θα ζητούσε τίποτα. Καταλαβαίνω και ζω με τον τρόπο ζωής μου που πρέπει να δώσεις, όλη η ομάδα πρέπει να δώσει περισσότερα γιατί ο κόσμος θα είναι εκεί. Ο κόσμος θέλει να πάει με πολλά παιδιά να δουν το παιχνίδι και να περάσουν καλά με τα παιδιά τους. Πρέπει να δώσουμε για να γίνει αυτό».

Γιορέντε, Κόκε και Λεμάρ: «Έζησαν μαζί σε μια φανταστική σεζόν κατά την οποία κερδίσαμε τη LaLiga όταν με επέκριναν επειδή ο Κόκε έπαιζε ως μέσος. Ο Κόκε είναι πολύ σημαντικός, όπως και ο Λεμάρ. Ο Μάρκο είναι μέσος-επιθετικός. Τη χρονιά της LaLiga έκανε την καλύτερη σεζόν του και είμαι σίγουρος ότι θα είναι σημαντικός, θα μπορεί να είναι με τον Λεμάρ αύριο για να βοηθήσει και θα προσθέσει θετικά πράγματα».

«Είμαι υπεύθυνος για αυτό που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε επίσης μεταξύ άλλων.

«Είχαμε το πένθος της επόμενης μέρας γιατί αν τα πράγματα δεν πονάνε, δεν είναι καλό. Όπως γιορτάζονται οι νίκες, πρέπει να λυπάσαι όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ο ήλιος ανατέλλει ξανά», τόνισε σχετικά με την επόμενη μέρα του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ