Σιμεόνε: «Δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Κριστιάνο στην Ατλέτικο»

Σιμεόνε: «Δεν θα έπαιρνα ποτέ τον Κριστιάνο στην Ατλέτικο»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη που έδωσε στην Αργεντινή πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποτέλεσε ποτέ στόχο του και δεν θα τον «έβλεπε» ποτέ στην Ατλέτικο.

Μια και καλή τέλος στα μεταγραφικά σενάρια του καλοκαιριού σχετικά με το ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έβαλε ο Ντιέγκο Σιμεόνε σε συνέντευξή του στην Αργεντινή.

«Οι άνθρωποι μερικές φορές μιλούν για να πουν αυτό που θέλουν να πουν, όχι τί συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ο Ρονάλντο είναι απόλυτο σημείο αναφοράς για τη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως δεν θα έβλεπα τον Παλέρμο ή τον Ρικέλμε να παίζουν στη Ρίβερ, ή τον Ορτέγκα στη Μπόκα. Υπάρχουν καταστάσεις που είναι πολύ ξεκάθαρες», τόνισε ο Σιμεόνε.

Διαβάστε επίσης: Κι όμως: Ο Ολυμπιακός έχει ήδη τον… Ντόρσεϊ (vids)

«Θυμάμαι ότι στην preseason ένας οπαδός πίσω μου με φώναξε, χωρίς να γνωρίζει τίποτα για το τι συνέβαινε, αλλά ήξερε για τις φήμες poy υπήρχαν, μου είπε: Τσόλο πρόσεχε, το Champions League δεν είναι με κάθε κόστος. Και μου άρεσε γιατί είναι μια πολύ υγιής αντίδραση, για μια ομάδα της γειτονιάς, με καρδιά και λίγο αντικατοπτρίζει αυτό που ένιωθα κι εγώ εκείνη τη στιγμή, πέρα από αυτό δεν θα αρνηθώ την Ιστορία του Κριστιάνο, αλλά δεν είναι το ίδιο με όταν ήρθε ο Λουίς Σουάρες».

Σχετικά με την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέφερε:

«Του συμβαίνει το ίδιο πράγμα που είπα στον Λουίς, του είπα ότι όταν πήγαινε να παίξει με τους φίλους του θα συνέχιζε να σκοράρει γιατί το έχει έμφυτο και μέσα του. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ρονάλντο θα σκοράρει ξανά, όχι τα φοβερά που έχει κάνει σε όλη του τη ζωή, αλλά είναι δυνατό για εκείνον να ξεφύγει, αν είναι ψυχικά δυνατός όπως ήταν πάντα να δείξει όλη του τη δύναμη, την ιεραρχία και τον επιθετικό που είναι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ