Μπενζεμά : «Δεν τραγουδάω τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας γιατί προτρέπει σε πόλεμο»

Μπενζεμά : «Δεν τραγουδάω τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας γιατί προτρέπει σε πόλεμο»

Ο Καρίμ Μπενζεμά σε συνέντευξη του αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας, ενώ τόνισε πως βρίσκεται στο στόχαστρο γιατί πουλάει το όνομα του.

Τον λόγο που δεν τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Vanity Fair ο Καρίμ Μπενζεμά, τονίζοντας ότι δεν το κάνει γιατί προτρέπει σε πόλεμο.

Επίσης, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε πως βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής γιατί οι εφημερίδες χρειάζονται κάτι για να πουλήσουν.

«Οι μεγάλοι παίκτες πάντα βρίσκονταν στο στόχαστρο γιατί οι εφημερίδες χρειάζεται να πουλήσουν», ανέφερε αρχικά ο Μπενζεμά και στη συνέχεια αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν τραγουδά τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας πριν από τους αγώνες.

«Προτρέπει σε πόλεμο και αυτό δεν μου αρέσει», δήλωσε ο Γάλλος φορ και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μετά τη μία μέρα που πέρασα στη φυλακή, γύρισα στενοχωρημένος και ο Φλορεντίνο με περίμενε στο προπονητικό κέντρο. Με υποστηρίζει και είναι πάντα μαζί μου και στις καλές και στις κακές στιγμές. Είναι σαν οικογένεια για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ